Komputer zamiast wyłączyć się uruchamia się ponownie.
-
Witam.Mam pytanie.Mam komputer firmy Dell i posiadam Windows 7.Mój problem polega na tym że gdy wyłączam komputer on się uruchamia ponownie.Czy ktos z was wie jaka może być tego przyczyna i jaki jest tego powód.Będę bardzo wdzięczna o doradę.Nie chcę instalować od nowa Windowsa ponieważ mam na komputerze bardzo ważne notatki potrzebne mi do pracy magisterskiej.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2012, 19:38 przez seba86mu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta tytułu.
Powód: Korekta tytułu.
- seba86mu
problem z windows 7
Czy problem ten występuje przy każdej próbie wyłączenia komputera czy sporadycznie ?
Ponowne uruchomienie komputera przy próbie jego wyłączenia może powodować jakieś oprogramowanie.
Posiadasz może programy Easy CD Creator lub Direct CD ?
Ponowne uruchomienie komputera przy próbie jego wyłączenia może powodować jakieś oprogramowanie.
Posiadasz może programy Easy CD Creator lub Direct CD ?
-
problem z windows 7
Mój komputer dopiero dzis tak sie zaczął dziwnie uruchamiać i to jest dla mnie dziwne bo wcześniej tak nie było tylko tak jest od paru godzin.Kiedy wyłączam komputer on się po paru sekundach od wyłączenia uruchamia sam ponownie.Wogule nie posiadam tych programów na komputerze
- seba86mu
problem z windows 7
To komputer stacjonarny czy laptop ?
Przejdź do:
Panel sterowania => System => Zaawansowane ustawienia systemu => zakładka Zaawansowane => w pozycji Uruchamiania i odzyskiwanie przycisk Ustawienia => odznacz Automatycznie uruchom ponownie => Ok, Zastosuj, Ok
Instalowałaś dziś lub wczoraj wieczorem jakieś nowe oprogramowanie ?
Przejdź do:
Panel sterowania => System => Zaawansowane ustawienia systemu => zakładka Zaawansowane => w pozycji Uruchamiania i odzyskiwanie przycisk Ustawienia => odznacz Automatycznie uruchom ponownie => Ok, Zastosuj, Ok
Basta821 pisze:dopiero dzis tak sie zaczął dziwnie uruchamiać
Instalowałaś dziś lub wczoraj wieczorem jakieś nowe oprogramowanie ?
-
problem z windows 7
Ja mam komputer stacjonarny a dokładnie firmy Dell.Wogule nie instalowałam nic na komputerze.Dziękuję bardzo ja zaraz lukne w te ustawienia
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Zapewne to bluescreen ale jakby co jeszcze to zobacz http://www.hotfix.pl/restart-zamiast-wy ... a--a89.htm
-
- Reklama