Konto z uprawnieniami Administratora
- wobler1
Witam mam problem z ustawieniem konta jako admin w systemie Windows 10. Poprzednie konto przy zmianie hasła nie fortunnie usunełem. Założyłem nowe konto Microsoft ale nie mogę nic zmienić gdyż wymaga to potwierdzenia Admina. Jak usunąć stare ustawienia i ustawić na nowego Admina . Wpisałem polecenie "administratorów LOCALGROUP netto " w Uruchomienie i System nie nie znalazł plików administratorów.Proszę o pomoc
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Choroba, słabo to widzę. Ale w Windows 10 też powinno istnieć konto Administrator dostępne tylko poprzez Tryb Awaryjny (to nie to samo konto co w zwykłym trybie). Tam trzeba byłoby utworzyć normalne konto już tylko z uprawnieniami administratora.
- wobler1
Nie moge też odpalic komputer a trybie awaryjnym , po zmianie systemu z 7 na 10.
-- 04 paź 2015, 21:02 --
Problem nie aktualny , uaktualniłem system z płyty instalacyjnej.PC śmiga i admin też. Pozdrawiam
.
-- 04 paź 2015, 21:02 --
Problem nie aktualny , uaktualniłem system z płyty instalacyjnej.PC śmiga i admin też. Pozdrawiam
.
-
- Reklama