cześć, chciałbym odświeżyć temat...
Czy udało się rozwiązać problem ? mam chyba taką samą sytuację.
Komputer Lenovo Z570 z Geforcem 540M, tv LG 50LF58.
Komputer działa na każdym innym TV (ten sam kabel), podłączam pod mojego LG i cisza.
Sprawdziłem z kompem Fujitsu, łapie sygnał od razu.
Czy ktoś może pomóc ?
Zuuum81, dałeś radę ?
jakby co to możesz mi napisać sms oddzwonię xxxxxxxxx
Pomagamy na forum,
XMan.
Laptop nie widzi telewizora po hdmi
-
Laptop nie widzi telewizora po hdmi
Witam, miałam ten sam problem (laptop nie wykrywał tv) i rozwiązałam go 
Posiadam lenovo b50-70, windows 7 (64-bit).
Problem tkwił w sterownikach. Kiedy je aktualizowałam dostawałam informację, że już takowe mam, a Kiedy instalowałam, rzekomo dedykowane stery do mojego laptopa, nic nie pomagało. Dlatego całkowicie odinstalowałam je. Laptop uruchomił się na podstawowym sterowniku. Po tym machnęłam "aktualizuj sterownik" (ponieważ funkcja "przywróć poprzedni ster." nie działała. System wyszukał, pobrał i zainstalował nowe (Intel HD Graphics Familly), zupełnie inne niż te ponoć "najnowsze". Teraz jest wszystko okej.
Mam nadzieję, że komuś to rozwiązanie pomoże. Pozdrawiam!

Posiadam lenovo b50-70, windows 7 (64-bit).
Problem tkwił w sterownikach. Kiedy je aktualizowałam dostawałam informację, że już takowe mam, a Kiedy instalowałam, rzekomo dedykowane stery do mojego laptopa, nic nie pomagało. Dlatego całkowicie odinstalowałam je. Laptop uruchomił się na podstawowym sterowniku. Po tym machnęłam "aktualizuj sterownik" (ponieważ funkcja "przywróć poprzedni ster." nie działała. System wyszukał, pobrał i zainstalował nowe (Intel HD Graphics Familly), zupełnie inne niż te ponoć "najnowsze". Teraz jest wszystko okej.
Mam nadzieję, że komuś to rozwiązanie pomoże. Pozdrawiam!
-
- Reklama