laptop - reakcja na dwa "uderzenia" w touchpad jak na jedno

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
mir

Stały bywalec

laptop - reakcja na dwa "uderzenia" w touchpad jak na jedno

Post20 sie 2010, 22:17

Witam,
W laptopie jest touchpad ( ten taki ekranik za pomocą którego steruje się kursorem ) - wyjaśniam bo nie wiem czy używam dobrej nazwy ( jeśli nie to proszę mi powiedzieć jak to się prawidłowo nazywa ;) ). I chciałbym aby po dwukrotnym "stuknięciu" ( naciśnięciu) palcem w touchpad system zareagował tak jak na dwuklik. Wcześniej to działało, tylko teraz przestało i chciałbym to przywrócić. System to Vista. Proszę o pomoc :)
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 20:18 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu

Awatar użytkownika
Luk@sz_root

Ekspert
Kontaktowanie:

laptop - reakcja na dwa "uderzenia" w touchpad

Post20 sie 2010, 22:23

Wcześniej to działało, tylko teraz przestało i chciałbym to przywrócić. System to Vista. Proszę o pomoc

To jest chyba raczej sprawa sprzętowa.
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget.
Obrazek

mir

Stały bywalec

Post21 sie 2010, 13:31

Już sobie poradziłem i nie była to sprawa sprzętowa, w każdym bądź razie dzięki za pomoc ;)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post23 sie 2010, 20:18

To podaj rozwiązanie dla potomnych :)
Ja ze swojej strony proponuję w takich przypadkach panel sterowania->mysz i zmienić akcję dla lewego przycisku.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”