W laptopie jest touchpad ( ten taki ekranik za pomocą którego steruje się kursorem ) - wyjaśniam bo nie wiem czy używam dobrej nazwy ( jeśli nie to proszę mi powiedzieć jak to się prawidłowo nazywa
laptop - reakcja na dwa "uderzenia" w touchpad jak na jedno
-
mir

laptop - reakcja na dwa "uderzenia" w touchpad jak na jedno
Witam,
W laptopie jest touchpad ( ten taki ekranik za pomocą którego steruje się kursorem ) - wyjaśniam bo nie wiem czy używam dobrej nazwy ( jeśli nie to proszę mi powiedzieć jak to się prawidłowo nazywa
). I chciałbym aby po dwukrotnym "stuknięciu" ( naciśnięciu) palcem w touchpad system zareagował tak jak na dwuklik. Wcześniej to działało, tylko teraz przestało i chciałbym to przywrócić. System to Vista. Proszę o pomoc 
Ostatnio zmieniony 23 sie 2010, 20:18 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu
Powód: Zmiana tytułu
- Luk@sz_root

- Kontaktowanie:
laptop - reakcja na dwa "uderzenia" w touchpad
Wcześniej to działało, tylko teraz przestało i chciałbym to przywrócić. System to Vista. Proszę o pomoc
To jest chyba raczej sprawa sprzętowa.
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget.

-
mir

Już sobie poradziłem i nie była to sprawa sprzętowa, w każdym bądź razie dzięki za pomoc 
- cosik_ktosik

- Kontaktowanie:
To podaj rozwiązanie dla potomnych 
Ja ze swojej strony proponuję w takich przypadkach panel sterowania->mysz i zmienić akcję dla lewego przycisku.
Ja ze swojej strony proponuję w takich przypadkach panel sterowania->mysz i zmienić akcję dla lewego przycisku.
-
- Reklama