Legalny Windows XP, skąd płytę

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
sedziadred

Użytkownik

Post15 paź 2012, 21:56

MAM legalnego win xp ale nie mam płyty coś jak zwykle nabroiłem i teraz nie wiem jak wgać go od nowa mam tylko klucz . co robić?

-- 15 paź 2012, 21:56 --

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

win xp

Post15 paź 2012, 22:22

A w jaki sposób system się tam znalazł? Jak netbook to Masz recovery, jak jesteś studentem to Masz dostęp w uczelni do MSDN AA
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post16 paź 2012, 11:57

cosik_ktosik pisze:A w jaki sposób system się tam znalazł?

Przypuszczam , że poprzez zapylenie , pylenie lub coś podobnego .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

sedziadred

Użytkownik

Post16 paź 2012, 16:49

kupiłem go w sklepie internetowym KOM NET i sysem JUZ był zainstalowany ale płyty już nie dostałem

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post16 paź 2012, 21:56

Ale to laptop? Jaki? Jak nie to jaka płyta główna? Pozwoli to określić czy jest tam potrzebna partycja recovery.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post17 paź 2012, 10:09

Witam . Jak kupiłeś w sklepie to po prostu masz pomoc techniczną Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Tam spróbuj się dowiedzieć jak odzyskać system z recovery . Po drugie jak kupiłeś w sklepie to powinieneś mieć instrukcję obsługi . Po trzecie możesz "zdobyć" płytę z systemem i go zainstalować używając oryginalnego klucza . Pozostaje w tym przypadku problem ze sterownikami do twojego laptopa ale tu jest potrzebny konkretny numer modelu .Ta metoda ma jeden plus . Jeżeli na laptopie jest partycja recovery to można jej się pozbyć tym samym zwolnić miejsce na dysku . Decyzja należy do Ciebie .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

• Reklama

Wróć do „Problemy”