MAM legalnego win xp ale nie mam płyty coś jak zwykle nabroiłem i teraz nie wiem jak wgać go od nowa mam tylko klucz . co robić?
-- 15 paź 2012, 21:56 --
Legalny Windows XP, skąd płytę
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
- leon1956
cosik_ktosik pisze:A w jaki sposób system się tam znalazł?
Przypuszczam , że poprzez zapylenie , pylenie lub coś podobnego .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
kupiłem go w sklepie internetowym KOM NET i sysem JUZ był zainstalowany ale płyty już nie dostałem
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Ale to laptop? Jaki? Jak nie to jaka płyta główna? Pozwoli to określić czy jest tam potrzebna partycja recovery.
- leon1956
Witam . Jak kupiłeś w sklepie to po prostu masz pomoc techniczną Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Tam spróbuj się dowiedzieć jak odzyskać system z recovery . Po drugie jak kupiłeś w sklepie to powinieneś mieć instrukcję obsługi . Po trzecie możesz "zdobyć" płytę z systemem i go zainstalować używając oryginalnego klucza . Pozostaje w tym przypadku problem ze sterownikami do twojego laptopa ale tu jest potrzebny konkretny numer modelu .Ta metoda ma jeden plus . Jeżeli na laptopie jest partycja recovery to można jej się pozbyć tym samym zwolnić miejsce na dysku . Decyzja należy do Ciebie .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .
-
- Reklama