witam! ja również mam problem z pendrivem, na moim kompie działa tylko mój, a inne nie, jak włączam przez panel sterowania jako dodawanie nowego sprzętu to pojawia się po chwili komunikat ze nie może znaleźć oprogramowania albo każe mi wybrać opcje z płyty a ja żadnej płyty nie mam, instalowałam również aplikację h2testw ale nie uzyskałam rezultatów, co robić?
Proszę nie podpinać się pod cudze wątki, tylko założyć własny. Post wydzielono do nowego tematu.
Proszę również o przestrzeganie polskiej pisownii. Pisząc coś używaj znaków (ż, ź, ą, ę, ł, ć itd.).
rokko
Mój pendrive działa, pozostałe nie są wykrywane
-
Ostatnio zmieniony 18 mar 2010, 15:39 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono błędy ortograficzne, post wydzielono
Powód: poprawiono błędy ortograficzne, post wydzielono
- rokko
- Kontaktowanie:
Pobierz aplikację USBDeview.
Instrukcję instalacji polskiej lokalizacji znajdziesz tutaj => USBdeview - instalacja polskiego języka
Odinstaluj wszelkie urządzenia - pendrive, następnie zrestartuj komputer. Po ponownym uruchomieniu systemu wepnij klucz do portu USB, zainstalują się na nowo sterowniki. Sprawdź sytuację.
Instrukcję instalacji polskiej lokalizacji znajdziesz tutaj => USBdeview - instalacja polskiego języka
Odinstaluj wszelkie urządzenia - pendrive, następnie zrestartuj komputer. Po ponownym uruchomieniu systemu wepnij klucz do portu USB, zainstalują się na nowo sterowniki. Sprawdź sytuację.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
nie działa, nie instalują się same sterowniki.
-
- Reklama