Mam problem, przy właczeniu komputera na monitorze pojawia sie komunikat
Digital oraz Analog (kilka razy na zmianę) następnie, Going to sleep. Już pojawił
Się taki temat ale nie pomógl restart biosu (czekałam ponad 30 minut).
Prawdą jest że niechcący uderzyłam w ten komputer nogą (mniej wiecęj na środku)
Po czym pojawił się komunikat na niebieskim tle, dokładnie nie pamietam o czym był
Ale było tam wspomniane że trzeba sprawdzić stan pamięci (Zostało mi jej jeszcze sporo).
Monitor wylacza sie przy starcie komputera
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, najpierw dokładnie w środku sprawdź wszystkie podłączenia, czy nic się nie wysunęło, nie wypięło. Można jakaś karta jest wysunięta albo kabel.
-
część. miałem ten problem. wyjolem bateryjke masz ją koło karty graficznej wyjmij ją na kilka minut. poczym włóż powrotem. i odpal normalnie komputer. mi pomogło. i teraz znów mam ten problem ale wyjecię bateri nie pomaga. i teraz nie wiem co zrobić. mógł by ktoś pomoc w sprawie going to sleep . z góry dziękuje.
- patrolvip2
Ja bym proponował też sprawdzić dysk programem HD Tune i wrzucenie wyniku na strone
-
wiesz ja nie jestem jakiś informatyk. i nie mam zbyt dużego pojęcia na te tematy. mógłbyś wyjaśnic jaśniej.? bym był wdzięczny
- XMan
kaliber5gdz pisze:wiesz ja nie jestem jakiś informatyk. i nie mam zbyt dużego pojęcia na te tematy. mógłbyś wyjaśnic jaśniej.? bym był wdzięczny
To jest tzw. podpinka do cudzego tematu/problemu.
Nigdy nie rób tego ponieważ możesz posiadać inny system oraz sprzęt.
Po drugie brak odpowiedzi autora tematu - stary temat:
01 lip 2013, 13:34
Załóż nowy temat, podaj odpowiednie dane oraz opisz dokładnie swój problem.
Temat zamykam w celu eliminacji następnych podpinek,
XMan.
-
- Reklama