Duplicate Fille Inspector w moim System Mechanic Free znalazł ponad 8 GB duplikatów,które można tylko ręcznie odznaczyć i usunąć. Ratunku-Pomocy
Czy zna ktoś jakiś soft bezpieczny i automat ? Pozdrawiam
Morze duplikatów
- manitu
Morze duplikatów
Generalnie nie polecam tego robić, usuwać jakichkolwiek duplikatów - lepiej ręcznie odinstalować zbędne oprogramowanie z systemu.
Nie ma bezpiecznych i wiarygodnych automatów, jednym z lepszych jest: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, wcześniej jeszcze utwórz Punkt przywracania systemu, jednak choć to kuszące odradzałbym czyszczenie takich dubli a z pewnością automatem, po prostu dla samego bezpieczeństwa systemu.

Nie ma bezpiecznych i wiarygodnych automatów, jednym z lepszych jest: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, wcześniej jeszcze utwórz Punkt przywracania systemu, jednak choć to kuszące odradzałbym czyszczenie takich dubli a z pewnością automatem, po prostu dla samego bezpieczeństwa systemu.

- stukot
Morze duplikatów
Cebion, zgadzam się z przedmówcą, lepiej pozostaw w spokoju duplikaty plików, system je stworzył na pewno w jakimś celu.
Poza tym nie polegałabym aż tak na System Mechanic, mam do niego awersję, bo używając go tak kiedyś namotałam w systemie, że musiałam go reinstalować. (Jego płatnej wersji nieopatrznie użyłam by poprzenosić foldery systemowe.)
Poza tym nie polegałabym aż tak na System Mechanic, mam do niego awersję, bo używając go tak kiedyś namotałam w systemie, że musiałam go reinstalować. (Jego płatnej wersji nieopatrznie użyłam by poprzenosić foldery systemowe.)
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- robiwielki
- Kontaktowanie:
Morze duplikatów
A ja wiem czy warto używać takich programów jak System Mechanic Free czy też Auslogics Duplicate File Finder jak beż nich jakoś system żyje i to dobrze i długi czas. Przecież jest wiele programów do ręcznie odznaczania i usuwania oraz do czyszczenia np. rejestrów.
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Morze duplikatów
Też jestem przeciwnikiem tego programu i jemu podobnych. Zbyt niebezpieczne dla komputera.
- robiwielki
- Kontaktowanie:
Morze duplikatów
Jak pasuje mi usunąć jakiś program i związane z tym pliki i rejestry to wole usunąć ręcznie bo jestem w 99 % pewny ze dana rzecz usunięta a nie instalować kolejny program który nigdy nie wiem czy prawidłowo usuwa to co chce.
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
-
Morze duplikatów
Wielki dzięki, zastosuję się do tych rad i serdecznie pozdrawiam.
-
- Reklama