Wiem że juz robiłem poprzednie tematy ale postanowiłem zebrać to do jednego i spróbować coś z tym jednak zrobić
1. Problem blue screeny
"Siemanko, przed formatem jak i po formacie pojawiają się te same blue screeny. Tzn podczas korzystania z internetu przez wifi w ciagu 5 minut dostałem 2 blue screeny, ale gdy podłączam kabel ethernet wszystko śmiga ok.
Tutaj screeny. Ktoś mi juz pisał że to wina karty sieciowej, tylko pytanie czy jest uszkodzona czy coś innego.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników "
2. Problem który znowu się pojawił po 4-5 dniach po formacie.
problemy/nie-moge-zainstalowac-sterownikow-do-nvidii-t29339.html
Oba problemy występowały przed jak i po formacie
A o to specyfikacja, jak ktoś coś wiecej chciałby to pisać. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ale tak czy siak wydaje mi się że czeka mnie gwarancja i dopiero za jakiś miesiąc zobacze laptop.
Msi Ge70(Karta graficzna/Bluescreeny)
- robiwielki
- Kontaktowanie:
To znaczy ze jak podłączasz za "sztywno" na kabel ethernet to komputer śmiga, nic się nie wiesza ani żaden blue screen nie pojawia się, tylko wtedy, gdy rozłączysz połączenie na sztywno, a połączysz się poprzesz wifi do wtedy występują takie restarty.
A co do sprawy ze sterownikami do karty graficznej to nie działa dalej po restarcie, usuniecie w trybie awaryjnym, usuwanie za pomocą Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników nic nie dało ?? . Instalacje starszych lub nowszych sterowników też nie ??
A co do sprawy ze sterownikami do karty graficznej to nie działa dalej po restarcie, usuniecie w trybie awaryjnym, usuwanie za pomocą Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników nic nie dało ?? . Instalacje starszych lub nowszych sterowników też nie ??
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
usuwałem w trybie awaryjnym ale niestety nic nie pomaga.
- robiwielki
- Kontaktowanie:
1. Karta graficzna.
Jeśli po usunięciu całkowicie karty graficznej, nawet w trybie awaryjnym i zainstalowaniu starszej i nic, nowszej wersji sterowników i dalej nić to proszę popatrzeć do dziennika zdarzeń, tam zapisywane są wszelkie błędy, można dowiedzieć się co spowodowało awarię.
Start --> Uruchom --> eventvwr.msc
2. Karta sieciowa
Nowe sterowniki trzeba wgrać.
A masz ten laptop ??
A jak postawiłeś system i sterowniki to było "ok" tylko pózniej wystąpił problem ?? (4-5 dniach od formatu)
Jeśli po usunięciu całkowicie karty graficznej, nawet w trybie awaryjnym i zainstalowaniu starszej i nic, nowszej wersji sterowników i dalej nić to proszę popatrzeć do dziennika zdarzeń, tam zapisywane są wszelkie błędy, można dowiedzieć się co spowodowało awarię.
Start --> Uruchom --> eventvwr.msc
2. Karta sieciowa
Nowe sterowniki trzeba wgrać.
A masz ten laptop ??
A jak postawiłeś system i sterowniki to było "ok" tylko pózniej wystąpił problem ?? (4-5 dniach od formatu)
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.
-
- Reklama