nagłe zamrożenie laptopa
-
nagłe zamrożenie laptopa
Witam. To mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość. Mam problem. Podczas normalnego uzytkowania laptopa przeważnie raz dziennie nie wiadomo dlaczego, nagle "zamaraża" mi komp. Nie reaguje na nico, musze resetować go przez dłuższe wciśnięcie przycisku zasilania. Dzieje sie to gdy korzystam z przeglądarki internetowej i robie kilka rzeczy na raz w niej. Objawy przed "zamrożeniem": pół minuty przed przestaje chodzić net, przeglądarka muli. Dzieje sie to od kilku dni. Nie instalowałem niczego nowego, mam wszystkie sterowniki te same co przed awarią. Nawet formatowałem kompa i od nowa win7. Prosze o pomoc. Podaje plik dmp. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
nagłe zamrożenie laptopa
Problem z:
na początek daj smart dysku:
sprzet-komputerowy/odczytanie-smart-programem-hd-tune-t512.html
ntoskrnl.exe
na początek daj smart dysku:
sprzet-komputerowy/odczytanie-smart-programem-hd-tune-t512.html
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
nagłe zamrożenie laptopa
nowy dysk kilkumiesięczny nie możliwe że coś w nim nie tak:
dam screen shot Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
dam screen shot Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zmieniony 18 mar 2011, 23:39 przez xander21, łącznie zmieniany 2 razy.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
nagłe zamrożenie laptopa
xander21 pisze:Nawet formatowałem kompa i od nowa win7
Masz zainstalowane wszystkie sterowniki??? W menedzerze urządzen nie ma wykrzykników itp??
Jeśli robiłeś formata i problem nadal występuje to wina leży raczej po stronie sprzętowej.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
nagłe zamrożenie laptopa
mam mam zainstalowane jak zawsze: grafa, south bridge, ahci i reszta to przez update microsoftu. Jestem maniakiem porządku, wszystko musi być najnowsze 
dodam, ze jedyną nową rzeczą jaką instalowałem po każdej nowej instalacji po wszystkim to :paczka kodeków, przedtem miałem inną wersje, teraz pobrałem nową kilka dni temu i wgrałem ją zawsze po formacie. win7codec shark007
ale chyba kodeki nic tu nie mają do rzeczy mam nadzieje
ps: testy obciążeniowe zrobione wszystkie od procesorów zaczynając po dysk, nic nie wykazały.
A propo mój lap to hp compaq 6735s

dodam, ze jedyną nową rzeczą jaką instalowałem po każdej nowej instalacji po wszystkim to :paczka kodeków, przedtem miałem inną wersje, teraz pobrałem nową kilka dni temu i wgrałem ją zawsze po formacie. win7codec shark007

ps: testy obciążeniowe zrobione wszystkie od procesorów zaczynając po dysk, nic nie wykazały.
A propo mój lap to hp compaq 6735s
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
nagłe zamrożenie laptopa
Myślę, że tu może być problem z parkowaniem głowicy. Dzisiaj lub jutro powinien ukazać się odpowiedni poradnik na to.
-
- Reklama