A więc, mam mały zespół gitarka, perkusja i keyboard. Z perką jest spokój bo jest pod mikrofonem, który ma wyjście USB. Gitarka i keyboard mają po dużym jacku. A więc teraz pytania:
1. Kiedy nagrywałem to pod takim rozgałęziaczem jack (gitare i key) to key grał dobrze a gitara bardzo cicho.
2. Czy jest może jakiś sprzęt (dyktafon, mikser czy coś) , który nagrywa kilka kanałów?
3. Jeżeli nie ma sprzętu, to jaki byście polecali program? (Najlepiej perka była osobno, gitara i keyboard też ;-|
Info. Mikrofon, komp widzi pod C-1U, on ma własną "kartę dźwiękową" a jacki to normalnie jako mikrofon. I teraz czy jest możliwość na nagranie mikrofonu, który jeszcze raz powtarzam, działa osobno właśnie tak jak by miał własną kartę i gitary i keyboardu. Ten rozgałęźniacz kosztuje 2 zł. Jest strasznie felerny. Mój komputer ma 6 gniazd naprzemiennych, więc czy można podłączyć pod 2 różne gniazda gitarę i keyboard, a potem ustawienie, żeby nagrywał jako jedno, czyli jako mikrofon, a najlepiej jako 2 czyli osobno gitarę i osobno keyboard
Sorka, że się rozpisałem, ale ten najdłuższy akapit "info" jest najważniejszy

Z góry dzięki za odp.