Naprawa Instalatora Windows (MSI)
-
Niestety nie pomogło.Przypominam, że żaden program z msi nie chce się zainstalować.Nie chcę zawracać głowy tym problemem.Poddaje się.Dzięki za wszystkie sugestie dotyczące tego problemu.Szkoda że nie pomogło.Pozdrawiam
- rokko
- Kontaktowanie:
Pisałeś wcześniej że Windows Installer CleanUp nie uruchomiło się dlatego zaproponowałem alternatywne rozwiązanie.
Co do ogółu problemu.
Zobacz jeszcze to => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jest to rozwiązanie dla Windows 7 beta, lecz warto tej metody spróbować.
Przed wykonaniem tej czynności wykonaj kopię rejestru systemu.
Co do ogółu problemu.
Zobacz jeszcze to => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jest to rozwiązanie dla Windows 7 beta, lecz warto tej metody spróbować.
Przed wykonaniem tej czynności wykonaj kopię rejestru systemu.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Chciałbym skorzystać z tego poradnika, ale już na samym początku, na liście usług nie ma Windows Installer, za to plik instalacyjny Windows Installer 4.5 daje informację, że ta poprawka nie ma zastosowania dla tego systemu. Proszę o pomoc.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
W wersji Polskiej systemu jest w usługach Instalator Windows.
-
Ja w ogóle nie mam tego w usługach.
Jedynie polecenie wiersza poleceń msiexec podaje jakieś informacje, poza tym nie mam niczego co powinienem mieć, nawet nie istnieje u mnie katalog Installer w C:\Windows, ani żadne wpisy rejestru. Kiedy jednak chcę zainstalować wersję redystrybucyjną,to mi mówi, że ta poprawka nie ma zastosowania.
Jedynie polecenie wiersza poleceń msiexec podaje jakieś informacje, poza tym nie mam niczego co powinienem mieć, nawet nie istnieje u mnie katalog Installer w C:\Windows, ani żadne wpisy rejestru. Kiedy jednak chcę zainstalować wersję redystrybucyjną,to mi mówi, że ta poprawka nie ma zastosowania.
-
Miałem bardzo podobny problem i też nie miałem pomysłu jak to zrobić przeczytałem wszystkie wskazówki co do tego i nie wychodziło. Pomogło mi dopiero zainstalowanie ponowne service packa 3 oczywiście dla windowsa xp
-
- Reklama