Net mobilny na kompie stacjonarnym.

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post05 lut 2014, 13:37

Co trzeba zrobić, aby na kompie stacjonarnym działał net mobilny z T-Mobile? O ile to możliwe? :mrgreen:

Wpierw do USB HUB podłączyłam modem mobilny, potem zainstalowałam Internet Manager (on jest wymagany, by połączyć się z netem). Potem teoretycznie podłączyłam się do sieci. Było widać, że jestem podłączona do sieci T-Mobile, ale ponoć to połączenie nie miało dostępu do sieci.

Ostatnio próbowałam się połączyć z dostępną siecią T-Mobile, bez użycia tamtego softu, jednak się nie udało, bo wywaliło jakiś błąd.

Czy na komputerze stacjonarnym mogę używać neta mobilnego? :mrgreen:

Aha, mam też problem z ruterem- co chwila rozłącza mnie z Neostradą, nie można z niej zbyt długo korzystać, jak sprawdzić, czy wina leży po mojej stronie? :mrgreen:

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Tulku

Użytkownik

Post06 lut 2014, 04:14

Tak na stacjonarnym można używac internetu mobilnego.Też mam z tmobile taki internet i działa na kompie stac jak ina laptopie, nic nietrzeba samemu instalowac (po podłączeniu do usb sam instaluje całość)

• Reklama

Wróć do „Problemy”