witajcie, w sklepach takie komputerki to wydatek około 1000 zł, ja na razie tyle kasy nie mam ale można spotkać na allegro tańsze modele np. Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników co sądzicie o takim sprzęcie?
co chce z nim robić hmmm głównie pisanie i serfowanie po internecie przez wi-fi, zależałoby mi na baterii, która będzie działać tak 5 godzin, nie wiem czy takie używane nie będą miały baterii do kitu
Nie ma gdyż po prostu w Polsce nikt się tym nie interesuje. Ogólnie w Polsce niczego praktycznie na miejscu nie kupisz, wszędzie tylko wpłacaj zaliczki i czekaj, jutro lub pojutrze przyjedzie bo mamy w "magazynie", jednym słowem zamówimy w hurtowni, przyjedzie.
doczytałam się w aukcji że towar leci bezpośrednio z chin więc pewnie jakaś podróbka ;/ i serwis też w chinach porażka coś da się normalnego znaleźć za taką kwotę?
Teraz ciężko będzie, gdyż zwyczajnie ceny poszybowały w górę. Przyczyna prosta, idą święta, a więc trzeba już ceny podnosić co też robią. Ostatnio chciałem kupić część do swojego komputera to aż mną o drzwi rzuciło tak szybko wychodziłem wkurzony, że chyba zbaranieli z takimi cenami.
dziękuję, chyba masz rację święta idą i nic ciekawego nie znajdę, patrzyłam też na netbooki dodawane "za złotówkę" w orange ale to tylko reklama ładnie wygląda
------------- Nie, nie ma co szukać a już na pewno nie w Polsce, tylko ewentualnie używane po okazji. Nie wiem, może na zagranicznych sklepach, jak Masz znajomego, który mógłby dowieźć do Polski.