Nie działa przełączanie okien- win8

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
newcameuser

Użytkownik

Post15 wrz 2013, 13:52

Od kilku dni nie mogę przełączyć okien poprzez kliknięcie na nie w pasku zadań czy użycie skrótu alt+tab. Pomaga win+d czyli pokazanie pulpitu i wtedy mogę zmienić okna. Dodam, że np. podczas korzystania w Firefox z głównego okna otwieram okno zakładek/historii i jest ono otwarte ale nie "wyskakuje" na wierzch, muszą użyć opisanej wyżej "sztuczki". miał ktoś podobny problem> Jakieś sugestie? Mile widziany nawet link do strony z rozwiązaniem, ew. jak wpisać w google żeby znaleźć taki problem, bo próbowałem nawet po angielsku i nic.

-- 15 wrz 2013, 13:52 --

Problem nadal występuje. Naprawdę nikt nie wie jak temu zaradzić?

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post15 wrz 2013, 23:00

Niestety rozstałem się z Win 8 i nie pamiętam co i jak z ustawieniami. Jak umieszczasz kursor na krawędziach to pokazują się jakieś okna menu? Czy te kombinacje klawiszy działają może? -> Windows+Tab, Windows+Tab+Shift. Czy dzieje się to tylko na tej przeglądarce? Może gdzieś masz zaznaczone "zawsze na wierzchu" czy coś podobnego.
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

• Reklama

Wróć do „Problemy”