Witam.
Nie działa mi strona Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, czy ktoś wie dlaczego ?
Z góry dziękuję.
Nie działa strona Kurnik
-
Nie działa strona Kurnik
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2017, 06:25 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu tematu oraz pisowni
Powód: korekta tytułu tematu oraz pisowni
- Gedo
- Gedo
kurnik
Jak nie, jak tak?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Coś u Ciebie.
Wejdź w ustawienia, Prywatność, Ustawienia treści, Wszystkie pliki cookie i dane witryn, - Usuń wszystkie.
Potem wszędzie się zalogujesz i Kurnik powinien się załadować bezproblemowo.
Coś u Ciebie.
Wejdź w ustawienia, Prywatność, Ustawienia treści, Wszystkie pliki cookie i dane witryn, - Usuń wszystkie.
Potem wszędzie się zalogujesz i Kurnik powinien się załadować bezproblemowo.
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
kurnik
Autor tematu ma podobnie jak ja mam. Powoli mnie szlag trafia co tu może być nie tak.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!
- Gedo
kurnik
Ja tak mam, że na trzech komputerach instaluję to samo. Jakiż tweak, optymizer, tuneup, nawet antywirus - może mieć w opcjach skanowanie https i wszęszie będzie to samo - pewne strony nie wlezą za chiny.
Ale co wiadomo?To nie wróżkolandia.
Pane kurnik - java, to najbardziej zbugowanna aplikacja. Dla mnie kurnik nie istnieje, bo nie ma takich gier na kurniku, żeby ich gdzie indziej nie było, ale są we flashu (swf).
Kiedys odinstalowałem javę. O 800MB ulżyło w systemie, tyle tej javy naciapało się. Ale pal licho - jak jest miejsce na dysku, to można mieć javę. Szkopuł tkwi w updaterach javy. Wyszukują aktualizacji i stale mulą, ograniczają internet.
Ale co wiadomo?To nie wróżkolandia.
Pane kurnik - java, to najbardziej zbugowanna aplikacja. Dla mnie kurnik nie istnieje, bo nie ma takich gier na kurniku, żeby ich gdzie indziej nie było, ale są we flashu (swf).
Kiedys odinstalowałem javę. O 800MB ulżyło w systemie, tyle tej javy naciapało się. Ale pal licho - jak jest miejsce na dysku, to można mieć javę. Szkopuł tkwi w updaterach javy. Wyszukują aktualizacji i stale mulą, ograniczają internet.
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
- XMan
Nie działa strona Kurnik
Tak jest na wszystkich przeglądarkach które posiadasz czy tylko na jednej ?
Napisz coś więcej o problemie, np. jak to wygląda, jaki to jest błąd, wrzuć screena, itp. itd.
Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.
PicPick - tworzymy zrzuty ekranu.
Screeny wrzucasz na zewnętrzny serwer a na forum podajesz tylko link do nich lub miniaturkę.
Przykładowo na:
lub: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Napisz coś więcej o problemie, np. jak to wygląda, jaki to jest błąd, wrzuć screena, itp. itd.
Tworzenie screenu (zrzutu) ekranu. Wrzucanie obrazków na hosting.
PicPick - tworzymy zrzuty ekranu.
Screeny wrzucasz na zewnętrzny serwer a na forum podajesz tylko link do nich lub miniaturkę.
Przykładowo na:
lub: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama