nie dzialajaca karta MicroSd
-
mam karte microsd 8 gb. gdy wkladam ja do laptopa za pomoca adaptera, mam komunikat o prosbie sformatowania nosnika; gdy to robie, wowczas pokazuje sie komunikat, iz formatowanie nie moze byc dokonczone przez system Windows =mam win 7 64 bit=; na tej karcie mam bardzo wazne dane do stodiow; prosze o rade
-
Masz ważne dane i próbujesz sformatować kartę?
Możesz spróbować przeczytać kartę w innym adapterze lub urządzeniu. Jeśli to nie pomoże, czeka Cię wlutowanie w punkty technologiczne, odczytanie danych na programatorze i odzyskiwanie z otrzymanego w ten sposób obrazu. W warunkach domowych nie do zrobienia. Użycie programów do naprawy karty jest destrukcyjne dla danych.
Możesz spróbować przeczytać kartę w innym adapterze lub urządzeniu. Jeśli to nie pomoże, czeka Cię wlutowanie w punkty technologiczne, odczytanie danych na programatorze i odzyskiwanie z otrzymanego w ten sposób obrazu. W warunkach domowych nie do zrobienia. Użycie programów do naprawy karty jest destrukcyjne dla danych.
Serwis komputerowy i RTV
Odzyskiwanie danych
Naprawy elektroniczne
Odzyskiwanie danych
Naprawy elektroniczne
-
- Reklama