nie mogę oczyścić dysku C

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Anonim1

Użytkownik

Post27 cze 2010, 15:15

witam Już nie wiem co mam zrobić odinstalowałem wszystkie niepotrzebne programy (w panelu sterowania )przeczyściłem CClinerem zdefragmentowałem nie mam żadnych programów typu Kaaza Emule A jak wejde we własciwości dyscu C to pokazuje mi 7GB zajętego miejsca Co moge jescze zrobić?

koleś git

VIP
Kontaktowanie:

Post27 cze 2010, 16:51

Wejdź w Panel Sterowania --> Opcje folderów, zakładka widok. Zaznacz pokaż ukryte pliki i foldery oraz odznacz ukryj chronione pliki systemu operacyjnego. Zobacz, jaki folder na C pobiera najwięcej miejsca. Możesz również łatwo sprawdzić ile miejsca zajmuje folder jakimś programem np. Folder Size - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .
Pozdrawiam, koleś git

Anonim1

Użytkownik

Post28 cze 2010, 19:49

zrobiłem tak jak napisałes Noi dalej to samo we właściwościach dysku C pokazuje 7 GB zajetego miejsca a ten program pokazuje 3,7 GB
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post28 cze 2010, 20:09

menu start->wszystkie programy->akcesoria->narzędzia systemowe->oczyszczanie dysku. Wybierz dysk->zakładka więcej opcji->przywracanie systemu->kliknij oczyść.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Anonim1

Użytkownik

Post29 cze 2010, 19:59

to zrobiłem "menu start->wszystkie programy->akcesoria->narzędzia systemowe->oczyszczanie dysku " ( nie pomogło)
a tego nie czaje "Wybierz dysk->zakładka więcej opcji->przywracanie systemu->kliknij oczyść." jak klikne na dysk C i we właściwościach nie mam takiej zakładki "więcej opcji" chyba ze źle szukam

koleś git

VIP
Kontaktowanie:

Post29 cze 2010, 22:06

Jak masz CCleanera, to wejdź w narzędzia --> przywracanie systemu i usuń wszystkie punkty albo wejdź w Menu Start --> prawy klik na mój komputer --> właściwości --> zakładka przywracanie systemu. Zaznacz "wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach" kliknij zastosuj lub ok. Następnie w tej samej zakładce odznacz opcję którą zaznaczałeś. Tym sposobem wyłączysz i włączysz przywracanie, wszystkie punkty przywracania zostaną usunięte, dzięki czemu będzie więcej miejsca.
Pozdrawiam, koleś git

Anonim1

Użytkownik

Post02 lip 2010, 14:21

Dzięki wielkie POMOGŁO :) Nie wiedziałem że punkty przywracania systemu zajmują tyle miejsca Zostało 3.2 GB zajetego miejsca :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”