Witam,
Mam pewien problem, otóż chciałem zainstalować Elfbot NG na windows xp, sytuacja wygląda tak że kiedyś to było bez problemu zas teraz, po formacie wyskakują pewne błędy,
ściągam plik, wypakowywuje, instaluje, ale ikonka nie zmienia sie tylko nadal jest biała, chociaż niby wyrzuca ją na pulpit, potem jak próbuje ją otworzyć to wyskakuje coś takiego:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
zaś jak daje żeby zainstalowało, i jest run it na końcu, to wyskakuje coś takiego:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
żeby sprostować, jestem na koncie z uprawnieniami admina, i nawet próbowałem to obejść programem take ownership ale nic z tego nie wyszło,
licze na pomoc.
z góry dziękuje.
nie moge zainstalować/otworzyć programu
- LupeR
Podstawowe pytanie: Czy gra jest oryginalna?
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
humm, to chyba nie ma znaczenia bo kiedyś - przed formaten spokojnie sobie to instalowałem tak jak większość, a teraz po formacie już nie moge nie wiem czemu.. :s
- LupeR
Zwytkly pisze:to chyba nie ma znaczenia
Jak widać ma znaczenie. Gdyby była oryginalna loader.exe nie zostałby zablokowany. No chyba że masz Nortona.
Więc zapytam jeszcze raz: Czy gra jest oryginalna? Odpowiedz na pytanie albo zamykam.
-
Nie nie jest oryginalna ale nadal uważam że to nie ma znaczenia, dlaczego? bo zawsze robiłem tak samo i tzn ten sam plik i działało a po formacie już nie działa, zresztą nie tylko ja ściągam z nielegalnego czy poprostu nie od officiala ale każdemu chodzi a tylko ja mam taki błąd.
- LupeR
Zwytkly pisze:Nie nie jest oryginalna
Więc nie mam wyboru.
Zapoznaj się z regulaminem:
Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
3. Wszelkie przejawy łamania praw autorskich i majątkowych są surowo zabronione. W szczególności dotyczy to piractwa komputerowego.
Zamykam,
LupeR.
-
- Reklama