WITAM!
Parę dni temu rozliczałem deklaracje podatkowe za pomocą programu e-Deklaracje. Chciałem zapisać gotowy PIT-37 na pulpicie. Powstał skrót na pulpicie, jednak nie zawiera żadnych informacji po prostu 0 bajtów. Chciałem go usunąć z pulpitu, ale ma szans. Wyskakuje informacja "Prawdopodobnie elementu nie ma już w C:\Użytkownicy\Desktop, Próbuj ponownie
Co z tym fantem zrobić? Przeleciałem rejestr za pomocą Reg Clean Pro, usunął wszystkie błędy, ale skrótu nie da się dalej usunąć.
Nie można usunąć skrótu z pulpitu
- LupeR
1. Spróbuj w trybie awaryjnym.
2. Spróbuj usunąć go programem Unlocker => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
3. Przeczyść rejestr programem CCleaner => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i jeszcze raz spróbuj go usunąć.
Tyle mi na razie do głowy przyszło
2. Spróbuj usunąć go programem Unlocker => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
3. Przeczyść rejestr programem CCleaner => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i jeszcze raz spróbuj go usunąć.
Tyle mi na razie do głowy przyszło

Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK
-
WITAM PONOWNIE!
Śliczne dzięki LupeR! Podziałałem Unlockerem i CCleanerem i jest wszystko OK! Przy czym po zadziałaniu tymi programami skróty nie zniknęły i dalej nie dały się usunąć. następnie wyłączyłem kompa uruchomiłem ponownie. Na sekundę pojawiły się na pulpicie niechciane skróty i zniknęły. Jeszcze raz śliczne dzięki za pomoc i życzę Tobie powodzenia!
Śliczne dzięki LupeR! Podziałałem Unlockerem i CCleanerem i jest wszystko OK! Przy czym po zadziałaniu tymi programami skróty nie zniknęły i dalej nie dały się usunąć. następnie wyłączyłem kompa uruchomiłem ponownie. Na sekundę pojawiły się na pulpicie niechciane skróty i zniknęły. Jeszcze raz śliczne dzięki za pomoc i życzę Tobie powodzenia!
-
- Reklama