Witam mam problem poniewaz po włączniu dzis komputera nie otwieraja mi sie niektóre aplikacje np: STEAM , chrome czy DISCORD. Te aplikacje były przypięte do paska zadań w załaczniku wrzucę filmik który pokazuje jak to wygląda. Stawiam ze może byc to jakis wirus nie posiadam programu antywirusowego prócz wind defender. Mam windows 10 64 HOME
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie otwieraja sie aplikacje z poziomu paska zadań oraz pulpi
-
- Gedo
PPM na skróty - wybrać właściwości - skrót - są dwie ścieżki - jedna do element docelowy, czyli do pliku exe w folderze instalacji, a druga rozpocznij w... do folderu aplikacji.
Sprawdź ścieżki i lokalizacje, czy zgadzają się.
Pokaz zawartość folderu C:\Users\Użytkownik\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar
Sprawdź ścieżki i lokalizacje, czy zgadzają się.
Pokaz zawartość folderu C:\Users\Użytkownik\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
-
cos jest ze sterownikami. Jak zainstalowalem stare to działa instlauje najwnosze nie działa
------Połączono posty------
Ale to jest dziwne mam Karte Radeon i sterowniki najnowsze z amd software robia taki bład.. a sterowniki zaktualizowane przez drive booster są dobre.
------Połączono posty------
Ale to jest dziwne mam Karte Radeon i sterowniki najnowsze z amd software robia taki bład.. a sterowniki zaktualizowane przez drive booster są dobre.
- Gedo
U mnie snappy driver portable - nie pomylił się naście lat. No i jest sto razy bezpieczniejszy od drive booster IOBit.
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.
-
- Reklama