Nie potrafię korzystać z Windows 8-zmiana opcji na Windows 7

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Mr.Awesome_Guy

Użytkownik

Post18 cze 2014, 20:54

Hej
Mam mały problem. Mam windowsa 8 juz od dawna i nie potrafię do końca z niego korzystać.
Wielokrotnie prubowalem go przegrać na windows 7 ale komputer mi na to nie pozwala..
czy ktoś z was miał ten sam problem i mógłby mi pomóc?
Bardzo będę wdzięczny za odpowiedzi.

Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl

7. Na forum używamy polskiej pisowni, uwzględniając stosowanie polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó). Zdania powinny być wolne od błędów ortograficznych, zawierać odpowiednią formę stylistyczną i składniową, nie zapominając o znakach przestankowych.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, 23:28 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 5 razy.
Powód: korekta tytułu tematu/XMAN, poprawiam to cudo pełne błędów, tragedia, on nie potrafi pisać//CK

Awatar użytkownika
robiwielki

Ekspert
Kontaktowanie:

windows 8

Post18 cze 2014, 21:05

A tam nie ma "skórki" pod 7 i menu też.
Ktoś musi być „zły”, żeby ktoś był dobry. Równowaga w przyrodzie musi być.

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post18 cze 2014, 23:28

To ja pomogę, najpierw zainwestuj w to, czyli Wielki Słownik Poprawnej Polszczyzny.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
To jak piszesz to jest coś co nie można tolerować, to trzeba już się zgłosić do specjalisty i bardzo mocno poćwiczyć. Nie szanujesz języka, to sam siebie nie szanujesz. Nauczysz się to potem bierz się za komputer, bo robić tyle błędów przy funkcji sprawdzania pisowni to coś nie teges jest i to w głowie. Temat zamknę, gdy jak zobaczę kolejny tego typu post, nie zamierzam go drugi raz poprawiać.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”