Nieznane urządzenie ?
-
Nieznane urządzenie ?
W menadżerze urządzeń jest nieznane urządzenie z żółtym znakiem zapytania.We właściwościach lokalizacja: na magistrali PCI.Wartość ACPI\PNPB006 *PNPB006.Sterownika nie można zaktualizować.Co można z tym zrobić?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Nieznane urządzenie ?
klos pisze:W menadżerze urządzeń jest nieznane urządzenie z żółtym znakiem zapytania.We właściwościach lokalizacja: na magistrali PCI.Wartość ACPI\PNPB006 *PNPB006.Sterownika nie można zaktualizować.Co można z tym zrobić?
Jaki to system operacyjny? Jaka płyta główna/model laptopa? Poza tym podaj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Nieznane urządzenie ?
System Win7 Home Premium,komp. stacjonarny ,płyta GA-7VA.Szczegóły Jak pisałem wartość ACPI\PNPB006 i *PNPB006.Programu do identyfikacji sprzętu nie pozwala zainstalować Kaspersky.
- kominekl
- Kontaktowanie:
Nieznane urządzenie ?
klos pisze:System Win7 Home Premium,komp. stacjonarny ,płyta GA-7VA.Szczegóły Jak pisałem wartość ACPI\PNPB006 i *PNPB006.Programu do identyfikacji sprzętu nie pozwala zainstalować Kaspersky.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Nieznane urządzenie ?
Wypakowałem i nie ma tam żadnego instalatora.Co mam z tym zrobić?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Nieznane urządzenie ?
klos pisze:Wypakowałem i nie ma tam żadnego instalatora.Co mam z tym zrobić?
W Menadżer Urządzeń wybierz Zainstaluj Sterownik -> Z określonej lokalizacji -> Wskazujesz ten folder, do którego wypakowałeś

-
Nieznane urządzenie ?
Jak podpowiesz to wiem co mam robić.Brakowało (pewnie wiedziałeś) kontrolera dźwięku MPU-401 Compatible MIDI Device.Dzięki.Temat do zamknięcia.
- kominekl
- Kontaktowanie:
Nieznane urządzenie ?
klos pisze:Jak podpowiesz to wiem co mam robić.Brakowało (pewnie wiedziałeś) kontrolera dźwięku MPU-401 Compatible MIDI Device.Dzięki.Temat do zamknięcia.
Owszem wiedziałem

-
Nieznane urządzenie ?
Witam u mnie jest taki kod i nigdzie nie moge znalezć do tego rozwiązania,może ktos pomóc.Kod jest taki:
ACPI\PNPB006 i drugi jest ACPI\PNPB02F płyta głowna to as rock K8NE
ACPI\PNPB006 i drugi jest ACPI\PNPB02F płyta głowna to as rock K8NE
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Nieznane urządzenie ?
Maniek77 zobacz ten sterownik:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Musisz go wypakowac gdzies, następnie zainstalowac sterownik ręcznie poprzez menedzer urządzeń. Dajesz na dany wpis potem aktualizuj sterownik i wybierasz tam aby zainstalowac ręcznie a potem wskazujesz lokalizacje wypakowanego folderu ze sterownikiem.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Musisz go wypakowac gdzies, następnie zainstalowac sterownik ręcznie poprzez menedzer urządzeń. Dajesz na dany wpis potem aktualizuj sterownik i wybierasz tam aby zainstalowac ręcznie a potem wskazujesz lokalizacje wypakowanego folderu ze sterownikiem.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Nieznane urządzenie ?
Niestety nie zadziałało i przepraszam płyta głłówna to nie asrock a Asus.Problem pjawił się od momentu jak z Xp przeskoczyłem na 7-demke
- hevet
-
Nieznane urządzenie ?
Miałem podobny wpis w menedżerze urządzeń.Instalowanie sterowników nic nie dało.
Wymieniałem płytę graficzną i m.in. robiłem reset BIOS-U i zapis zniknął.
Wymieniałem płytę graficzną i m.in. robiłem reset BIOS-U i zapis zniknął.
-
- Reklama