Nowy wygląd Facebooka czy jest możliwość powrotu do starego?

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Awatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik

Post04 sie 2013, 15:12

Witam.
Wczoraj wieczorem miałem jeszcze stary wygląd Facebooka. Dzisiaj logując się na swoje konto zauważyłem nowy wygląd.
Dokładnie taki: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Czy jest możliwość powrotu do starego wyglądu albo może znacie jakąś nakładkę itp.?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
LupeR

Globalny Moderator

Post04 sie 2013, 16:50

Wydaję mi się że nie da się już powrócić do starego wyglądu, to jest tak jak z tą poprzednią zmianą, najpierw powoli wprowadzają testowo dla zainteresowanych(i nie tylko) potem już wszyscy będą mieli nową szatę graficzną. Swoją drogą wyraziłem już dawno chęć wypróbowania tego nowego wyglądu ale chyba mnie olali :mrgreen:
Czarna lista zasilaczy + lista polecanych --> KLIK

Awatar użytkownika
Arcadio Morello

Użytkownik

Post04 sie 2013, 20:44

Według mnie powinna być możliwość powrotu do starej wersji. Nie każdemu nowa szata graficzna musi przypaść do gustu. Wkurzające jest takie narzucanie nowego wyglądu przez facebooka. Albo się przyzwyczaimy do nowego facebooka albo się kasuje konto... :doh: :woot:.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post04 sie 2013, 23:23

Po prostu, potem już pracują tylko nad nowym nie prowadząc supportu dla starego. Nie potrzebują więc trzymać osób od starego i dostosowywania starego jak wprowadzają nowe funkcje. Nie ma potrzeby też testów i sprawdzania czy to co nowe w funkcjach działa na nowym wyglądzie i starym.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”