Witam was mam taki problem otóż robiłem kiedyś dysc recovery na osobnej partrycji i chciałem go nagrac na płyte dvd ale nie wiem jak mam go zgrac z tego dysku na płytke wie ktoś jak mi pomóc ???
mam laptopa ASUS k73by z windows 7 home premium
obraz recovery
- Lena
obraz recovery
Sprawdź czy masz zainstalowany program ASUS AI Recovery lub go pobierz ze strony ASUSa i zainstaluj. Przy jego pomocy nagrasz recovery na płyty DVD.
-
obraz recovery
zainstalowałem ten program ASUS AI Recovery lecz nie mam opcji aby nagrac obraz czy jest jeszcze jakiś inny program gdzie będe mógł nagrac obraz recovery z partrycji dysku ???
-- 17 cze 2013, 14:14 --
-- 17 cze 2013, 14:14 --
moje gg XXX kto mi pomoże bo nie ogarniam tegokumi2007 pisze:zainstalowałem ten program ASUS AI Recovery lecz nie mam opcji aby nagrac obraz czy jest jeszcze jakiś inny program gdzie będe mógł nagrac obraz recovery z partrycji dysku ???
Ostatnio zmieniony 17 cze 2013, 17:40 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: bez GG
Powód: bez GG
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
obraz recovery
A jakie opcje się tam pojawiają? Może da radę obejść tworząc plik i dzieląc go potem na części z nagrywaniem tych części na płytki.
- rokko
- Kontaktowanie:
obraz recovery
ASUS AI Recovery
Przewodnik o tworzeniu płyt Recovery Asusa w formacie PDF >>
Kod: Zaznacz cały
ftp://193.37.238.19/Disk2/driver/Laptop-Drivers/asus/Asus X73SD Win7x64/Software/ASUS/eManual(K73SD_K73E_K73SV)/XP32_Vista32_Vista64_Win7_32_Win7_64_1.0.3/0415.pdf
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama