Witam wszystkich.
Wiec mam pytanie czy jak sformatowałem system operacyjny XP. Miałem bardzo ważne pliki na pulpicie. Czy jest jakiś dobry program bezpłatny żebym odzyskał te pliki w jakiś sposób?
Odzyskiwanie danych
- me@djohnsc
Odzyskiwanie danych
Spróbuj:
PC Inspector File Recovery
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Jeśli pliki nie zostały nadpisane - to wtedy jest szansa je odzyskać. Im mniej robisz na dysku tym lepiej.

Jeśli pliki nie zostały nadpisane - to wtedy jest szansa je odzyskać. Im mniej robisz na dysku tym lepiej.
- mint1991
- Kontaktowanie:
Odzyskiwanie danych
Sprawdź również ten program -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników często polecany na forach.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Odzyskiwanie danych
Tylko mam uwagę, podepnij dysk do innego komputera z wyłączonym przywracaniem systemów na dyskach i koszem na zero na tym co podpinasz. Im więcej zapiszesz na tym swoim dysku, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że coś jeszcze odzyskasz.
Ale jeśli jeszcze nic tam nie instalowałeś i nie robiłeś to będzie dobrze. Wtedy proponuję program TestDisk i przywrócenie zgubionej partycji.
Ale jeśli jeszcze nic tam nie instalowałeś i nie robiłeś to będzie dobrze. Wtedy proponuję program TestDisk i przywrócenie zgubionej partycji.
-
Odzyskiwanie danych
wielkie dzięki koledzy:)
-
Odzyskiwanie danych
możesz spróbować odzyskać cała partycję także z bootowalnej Live CD
Partition Wizard Bootable
Partition Wizard Bootable