Ostrzeżenia w konsoli błędów w Firefox

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
hen88

Użytkownik

Ostrzeżenia w konsoli błędów w Firefox

Post15 lut 2011, 19:50

Mam wiele ostrzeżeń /błędy sporadycznie/w konsoli błędów w Firefox, a problemów nie widzę - mam jednak małe doświadczenie. Wg mnie wszystko chodzi dobrze. Moja wersja 3.6.13.
Przykłady:
Ostrzeżenie: Nieznana własność "zoom". Deklaracja opuszczona.
Plik źródłowy: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Wiersz: 6
Ostrzeżenie: Nieznana własność "border-radius". Deklaracja opuszczona.
Wiersz: 1
Ostrzeżenie: Błąd podczas przetwarzania wartości dla 'background'. Deklaracja opuszczona.
Wiersz: 1
Ostrzeżenie: Oczekiwano selektora. Zbiór reguł zignorowany z powodu błędnego selektora.
Wiersz: 11
Ostrzeżenie: Błąd podczas przetwarzania wartości dla 'cursor'. Deklaracja opuszczona.
Wiersz: 159
Błąd: uncaught exception: [Exception... "Cannot modify properties of a WrappedNative" nsresult: "0x80570034 (NS_ERROR_XPC_CANT_MODIFY_PROP_ON_WN)" location: "JS frame :: chrome://global/content/bindings/autocomplete.xml :: onxblpopuphiding :: line 825" data: no]
Ostrzeżenie: Błąd podczas przetwarzania wartości dla 'cursor'. Deklaracja opuszczona.
Wiersz: 159
Jak uporać się z tym problemem?
Ostatnio zmieniony 15 lut 2011, 22:56 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Ostrzeżenia w Firefox

Post15 lut 2011, 22:55

hmm nie wiem czy dobrze kombinuję ale mi to wygląda na błędy nie Firefoxa a stron jakie odwiedzasz. To one mają błędy co niestety często się zgadza.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”