Pendrive 256 GB - Czy to możliwe?
-
Znalazłem na allegro pena: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Ale czy to możliwe za tą cenę taki pen? Pytam bo już dwa razy kupiłem zepsute. I chcę się upewnić?
- KrólHDD
- Kontaktowanie:
Już na 10000kmów śmierdzi lewizną. Możliwe to jest dzięki Fake FW, dzięki któremu mamy kosmiczne pojemności na pendrive z rzędu 2 gig.
Nie kupuj bo będzie 3 raz z ręką w nocniku.
Nie kupuj bo będzie 3 raz z ręką w nocniku.
Z dyskiem jestem w stanie zrobić prawie wszystko, Król HDD.
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!
W sprawach Dyskowych pisać na GG: 68554272 (prawie zawsze dostępny), a także możecie pisać na mój staruszki numerek 5079748(Prawie zawsze dostępny)
Gdyby ktoś miał ochotę wspomóc, Zapraszam!
- greh
- Kontaktowanie:
Primo: Nie kupuj.
Secundo: Zapytałem sprzedającego wprost, zobaczymy czy zbluzga, czy przedstawi dowody o które poprosiłem, czy może oleje moje zapytanie.
Tertio: Patrz primo.
------Połączono posty------
Jest odpowiedź sprzedającego, w której nie napisał nic, co mogłoby choć trochę świadczyć o prawdziwości sprzętu.
Secundo: Zapytałem sprzedającego wprost, zobaczymy czy zbluzga, czy przedstawi dowody o które poprosiłem, czy może oleje moje zapytanie.
Tertio: Patrz primo.

------Połączono posty------
Jest odpowiedź sprzedającego, w której nie napisał nic, co mogłoby choć trochę świadczyć o prawdziwości sprzętu.
nie testujemy pendrive. Sprzedajemy to co zaoferował nam producent i to co mamy na fakturze.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
- Reklama