Pendrive Kingston 16 GB - Nie działa

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
PAX64Q

Użytkownik

Post18 mar 2012, 02:17

janpas pisze:jak jest na gwarancji to spoko

Spoko, tylko będe musiał na niego poczekać minimum 2 tygodnie. (chociaż w takim terminie nie naprawili mi jeszcze nic :roll: ) czyli z ok. miesiąc. bez pendraka, jak dla mnie to wieki :|

A myślałem, że uszkodzenie nie jest poważne, i naprawie je w 1-2 dni. a tu klops :)

Solaris112

Użytkownik

Post18 mar 2012, 14:59

nie które pendrive są tak zbudowane ,że w srodku jest karta micro sd więc otwórz go może bedzie jeden z takich jak już w nim bedzie karta micro sd wyjmij ja i włóż

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post18 mar 2012, 23:37

Solaris112
zapomniałeś zapytać o jedna istotną rzecz czy plomby nie ma
bo jego pendrive jest na gwarancji
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

PAX64Q

Użytkownik

Post19 mar 2012, 14:34

Solaris112 pisze:nie które pendrive są tak zbudowane ,że w srodku jest karta micro sd więc otwórz go może bedzie jeden z takich jak już w nim bedzie karta micro sd wyjmij ja i włóż

Mój pendrive jest na gwarancji, załóżmy że tej karty micro sd tam nie będzie, lub będzie, ale jak ją wyjmę i włorzę i to, nie zadziała. a uszkodzę plombe :? wtedy mógł bym się pożegnać z gwarancją. zbędne ryzyko, Ale dzięki za zainteresowanie.

EDIT: Pendrive pojechał już do serwisu. Pani w sklepie powiedziała, że jeśli pendrak nie jest spalony, to dają mi nowego :D Żegnajcie dane...

Awatar użytkownika
janpas

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post19 mar 2012, 15:31

mówiłeś ze na danych aż tak ci nie zależy
i oferowałem za przesyłki naprawienie w sumie wiec sam wybrałeś
pozdrawiam
Grunt to spokój
pomyśl dwa razy zanim zrobisz coś raz

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Szczęśliwego Nowego Roku

PAX64Q

Użytkownik

Post12 kwie 2012, 00:44

janpas pisze:mówiłeś ze na danych aż tak ci nie zależy
Na początku mi zależało, bo sam dobrze nie wiedziałem co jest na pendrivie, potem na spokojnie sprawdziłem co mam na kompie, a co było na penie, no i wyszło że straty są niewielkie, więc potem już mi na danych nie zależało.

janpas pisze:i oferowałem za przesyłki naprawienie w sumie wiec sam wybrałeś
Może bym ci wysłał, ale pen był na gwarancji i duża szansa że dostane nowego, za free. więc wybór, był tylko 1 ;) a po za tym na Penie, były prywatne dane. pokroju hasła, loginy itp... a skąd mam wiedzieć, czy nie jesteś hakerem który chciał by wykorzystać te dane? :ugeek:

PS. dostałem nowego pendriva, więc opłacało się go oddać na gwarancje, i czekać miesiąc. :D

• Reklama

Wróć do „Problemy”