Witam
Wczoraj kupiony, jak w temacie. Podczas 1 użycia (i pozniej to samo), wyskakuje info, ze "urzadzenie gotowe do użycia" w Moj Komputer pojawila sie ikona "dysk wymienny". Niestety podczas próby zapisu na nim wyskakuje komunikat: "Nie mozna znalesc elementu, .........Sprawdz lokalizacje i spróbuj ponownie". Dodatkowo podczas 1 otwarcia strasznie zmula kompa, trwa to ok 30s i slychac nawet jak naped DVD zaskrzeczy.
A teraz powiem co juz probowałem:
-odinstalowalem wszystkie kontrolery w menadzerze i poczekalem az wgraja sie od nowa podczas uruchomienia systemu
-zmieniłem scieżke i litere dysku
- wylaczylem antywira
I dalej to samo
Pendrive sprawdzony na innym lapku (Asus, WIN7 prof) dziala normalnie. I ciekawe ze tam w Moj Komputer widzi go nie jak u mnie jako" dysk wymienny" ale jako SONY_ cos tam.
Moj lapek HP ProBook 4740s, WIN 7 prof
Jezeli ma ktos jakis pomysl, lub spotkal sie z takim problemem prosze o pomoc
Pendrive SONY 16GB USM 16GR Problem
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
hmm, jeśli na innych komputerach działa to przepuszczam, że jest sprawny. Przejedź najpierw profilaktycznie system program MalwareBytes AntiMalware.
-
skanowalem. Nic nie znalazł
CCleaner-em tez wszystko przeczysciłem
Dalej to samo
CCleaner-em tez wszystko przeczysciłem
Dalej to samo
-
proszę spróbować wyczyścić historię montowania urządzeń z interfejsu usb DriveCleanup
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama