Pendrive zawiesza komputer
-
Witam,mam problem mam pendriva Sandisk 8 GB cruzer micro jak podłączam go do komputera z tyłu to działa przez 1 min i późnej mi się komputera zawiesza i tylko restart kompa pomaga, wyskoczyło mi też coś że może być to wina sprzętu bądź brak połączenia z siecią ocb?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Pendrive zawiesza komputera
Witam
Przyczyna wręcz mówiąca: pada zasilanie. Z programu Everest Ultimate podaj odczyt z czujników (w programie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników).
Sprawdź też dla porównania z biosem.
Przyczyna wręcz mówiąca: pada zasilanie. Z programu Everest Ultimate podaj odczyt z czujników (w programie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników).
Sprawdź też dla porównania z biosem.
-

do usb mam też podłączoną myszkę Razer Deathadder mam dwa wejścia usb, może podłączyć starą myszkę PS2 i sprawdzić?
@Edit zrobiłem tak i nadal to samo, ale MP3 działa można nagrywać tylko nie na tego pendriva.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Podwyższone +12V pod granicę normy, co może oznaczać problemy dalsze z kondensatorami płyty głównej. Możesz sprawdzić czy nie jest z nimi źle? W sensie czy nie spuchły?
-
Raczej nie dzisiaj, ale może dlatego mi się to robi bo nie instalowałem żadnych sterowników, teraz zainstalowałem Sterowniki usb 2.0 i działa wszystko, tyle że nie pokazuje mi się dysk usb w moim komputerze i na pasku miałem taki telefon stacjonarny z zieloną strzałką 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Co do nie pokazywania dysku. Komputer nie widzi pendrive'a, dysku twardego USB itp
-
cosik_ktosik pisze:Co do nie pokazywania dysku. Komputer nie widzi pendrive'a, dysku twardego USB itp
Śmiga

-- 27 gru 2010, 14:38 --
refresh / problem jednak nadal występuje.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Ale który problem został? Obwieszania czy z nowu zniknął?
-
- Reklama