Pliki rar.Ściąganie filmów w 3D.
-
- Kontaktowanie:
Witam.Mój problem polega na tym,iż nie wiem jak i gdzie wypakować pliki rar z filmem w 3D.Otóż ściągnąłem film z darkwarez i jest on podzielony na 9 części,bo jest do niego 9 linków.Nie ściągnęły się w kolejności,bo mają różne wielkości.Jak chcę wypakować np.7 to wyskakuje komunikat,że do tego potrzebna 8-ka.Tyle razy to już próbowałem wypakować,że zaraz braknie miejsca na dysku.Proszę o pomoc i wyrozumiałość,bo jestem w tym temacie zielony.Jak mam to pootwierać i wpakować w jeden folder,który będę mógł zgrać na pamięć i obejrzeć film na telewizorze?.Proszę o instrukcję krok po kroku zrozumiałą dla laika,bo za takiego się uważam.P.s.:Jaki potrzebuję program?.Dowiedziałem się,że WinRAR lub 7 Zip,ale chyba nie jednocześnie?.
- Seler
WinRAR powinien dać radę.
A więc tak...
Zacznijmy od tego, że pliki muszą być dokładnie ściągnięte. Każdy musi być ściągnięty bez błędów.
Wrzuć printscreena, jak wyglądają te pliki. Użyj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
A więc tak...
Zacznijmy od tego, że pliki muszą być dokładnie ściągnięte. Każdy musi być ściągnięty bez błędów.
Wrzuć printscreena, jak wyglądają te pliki. Użyj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
,,Dum Spiro, Spero''
Dopóki oddycham, nie tracę nadziei
Dopóki oddycham, nie tracę nadziei
- XMan
-
- Reklama