Hm mam taki problem: gdzieś zniknęły pliki z moich dokumentów (wszystkie) i niektóre pliki z pulpitu nie wiem jak to możliwe. W moich dokumentach miałem ok. 1GB danych tyle, że po (skasowaniu) danych z moich dokumentów i pulpitu miejsce na dysku nie zmieniło się.
Windows XP sp3.
Pliki z moich dokumentów zniknęły.
-
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Witam, a jesteś na swoim profilu czy może jest to profil tymczasowy? Sprawdź nazwę jego.
Mogło dojść do uszkodzenia profilu, a wtedy trzeba zacząć od przywracania systemu do dnia sprzed awarii -> Przywracanie systemu Windows.
Mogło dojść do uszkodzenia profilu, a wtedy trzeba zacząć od przywracania systemu do dnia sprzed awarii -> Przywracanie systemu Windows.
-
Próbowałem przywracać ale to nic nie daje plików z moich dokumentów i pulpitu nie przywróciło.
Krecik
- greh
- Kontaktowanie:
Spróbuj programu Recuva.
Opis i instrukcja:

Opis i instrukcja:

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
Niestety próbowałem Recuve i undelete my files nic z tego. Są jakieś szanse na odzyskanie tych danych?
Krecik
- XMan
-
Hm odkryłem, że pojawiły się jakieś foldery na dysku C od FOUND.000 do FOUND.012 w folderach są pliki o rozszerzeniu CHK. i pisze, że to są "odzyskane fragmenty Plików". da się coś z tym zrobić?
Krecik
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Ale czy jesteś na właściwym profilu i nie jest to profil tymczasowy? Zobacz jakie są profile w Documents and Settings.
-
- lewy
Marnie to widzę, najprawdopodobniej pliki i tak już dawno zostały nadpisane przez inne np przez plik stronicowania. Jedyna nadzieja, że pliki gdzieś są zapisane ale to już tylko wyszukiwanie zaawansowane przez nazwę konkretnego pliku. Jak nie znajdzie to przysłowiowa kiszka.
-
- Reklama