no fajnie

byłem u kolegi denaturatu nie mieli ;( ale spotkałem technika komputerowego) i powiedział że tego się nie czyści bo to jest od temperatury a wentylator nie będzie działał bo pewnie jakiś tranzystorek poszedł. zestaw działa i jóż nie śmierdzi ale mam problem bo mam 2 wejścia na wiatrak a chcę podłączyć ........(podliczam sumę wiatraków)....6 .nie licząc tego na karcie graficznej który jest do niej podłączony
dwa 70 mm na cpu,jeden 120 mm na przodzie obudowy wdmuchuje powietrze jeden 80 mm z tyłu wydmuchujący powietrze jeden (biały z led) 80 mm na boku obudowy wdmuchuje powietrze na cpu i jeden 80 cooler master na dole bocznej obudowy (wdmuchuje powietrze) oto one:
80 nm mniej więcej takie :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ten 120 jest taki sam po prostu większy
70mm mniej więcej takie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników tylko że całe ciemno fioletowe i firmy "RU"
i ten 80 mm :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników-- 18 kwi 2014, 18:36 --tak tą wtyczkę co jest obok wiatraka (białego) mam dla tego 2 wejścia jedno na płycie i to. pod tą wtyczkę, podłączałem te kabelki i izolowałem taśmą (izolacyjną) bo kilka wiatraków mam bez wtyczki ale kilka wtyczek mam
-- 18 kwi 2014, 20:25 --są przygotowania do świat i widzę że nikt z tego powodu nie odpisał. spędzanie czasu z rodziną najważniejsze ja też już piszę w pośpiechu

mam dobrą i złą wiadomość
z crtl+c nie mam ć mam nic nawet nie ma przerwy po prostu nic
ale to nic bo piszę właśnie z mojego pc który chodzi z tymi 7 wiatrakami jak jakaś obrabiarka metalu ;D (2 wiatraki na cpu) dokładniej jeden miał wyrwane śmigło i przyklejone na kropelkę i nadmiar kropelki trze o obudowę wiatraka (jakby mrówki kosiły trawę). więc to dobra wiadomość bo PC działa.
ale zapaszek nieprzyjemny jest (z tyłu PC'ta lub w środku gdy otworzę boczną pokrywę to tyle wracam do sprzątania pokoju

co mi zajmie wieki :/