Pobieranie pliku

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
onimusza666

Użytkownik

Pobieranie pliku

Post03 gru 2010, 16:49

Witam! mam taki problem że do gry Battelfield Bad Company2 wyszedł ostatnio patch ważący 2.4GB gra przed uruchomieniem sprawdza aktualizację i pobiera jak trzeba.Tyle że ja mam limitowany net Orange Freedom Pro i tego patcha pobierałem nie przez aktualizator tylko przez pobieranie plików w Mozilli - i to był mój błąd .Patch prawie pobrał się cały,brakuje kilka mb-przerwało mi pobieranie ,i jak kliknę żeby pobierało-to pobiera od zera :@ Czy nie da radę jakoś to zrobić aby wznowiło mi się to pobieranie-ale nie od zera?? Jest może jakiś menadżer lub jakiś inny program.Jak wspomniałem mam net z limitem -po limicie spowalniają mi prędkość do 10KB/s i to by pobierało mi się z tydzień. :(

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Pobieranie pliku

Post03 gru 2010, 17:11

Jak brakuje jednego tylko pliku, to podaj nazwę, pobiorę całość i tylko ten jeden wyślę do Ciebie.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

onimusza666

Użytkownik

Pobieranie pliku

Post03 gru 2010, 17:49

:shock: kurcze to jest 2.4GB ja to pobierałem z przerwami chyba ze trzy dni! Z początku jak nie przekroczyłem limitu to szło ponad 200KB/s ale potem wskoczył limit :cry: Patch R10 można pobrać stąd: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników# Ja mam pliki od 0 do 98 jak chcę wypakować to wyskakuje błąd CRC Tak to wygląda:
Obrazek

To nie ma jakiegoś programu który by pobrał mi brakujący plik? Rzadko coś pobieram ,dla tego nie używam żadnych menadżerów.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Pobieranie pliku

Post05 gru 2010, 09:43

Coś da jak dla Ciebie ściągniemy całość i damy tylko ten plik? Pytam, bo nie znam się na tym ale mogę to ściągać.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

onimusza666

Użytkownik

Pobieranie pliku

Post05 gru 2010, 09:52

Dzięki :D ale już mam! Jeden koleś z innego forum wrzucił mi te brakujące pliki lecz nie potrafiłem tego dodać do reszty mam tylko 7zip i za bardzo nie znam się na takich sprawach.Całego patcha pobrał mi bratanek-pojechałem do niego z penem i skopiowałem :) Muszę na przyszłość używać jakiegoś menadżera pobierania plików .Podoba mi się platworma Steam -tam można pobierać aktualizacje do gier i przerywać/wznawiać pobieranie.

• Reklama

Wróć do „Problemy”