Powracające nieprawidłowe pliki
-
Witam Panie i Panów. Po czyszczeniu programem Eusing Free Registry Cleaner v.2.6 wyskakuje komunikat: nieprawidłowy plik HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\... i nieprawidłowy plik HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\... Klikając w napraw rejestr,program tworzy punkt przywracania i kopię zapasową, pliki znikają. Po kilkugodzinnej pracy czyszcząc rejestr w/w programem, pliki pojawiają się ponownie. Odszukałem w edytorze rejestru owe pliki i są tam wpisy: S-1-5-19 Privilgs, SecDesc, Sid, Domuślne Reg_none i długie rzędy cyfr, te same wpisy przy S-1-5-20. Mój system to Windows XP HE SP3. Pytanie: za co odpowiadają w/w pliki, czy można je w edytorze rejestru usunąć bez szkody dla systemu? Za ewentualne podpowiedzi będę ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam Rysbar
-
- Kontaktowanie:
Musisz usunąć je ręcznie edytorem rejestru. Ale najpierw przejąć uprawnienia. Kliknij prawym przyciskiem myszy na klucz --> uprawnienia. Zaznacz swojego użytkownika, i zaznacz pole pełna kontrola. Potem usuń dany klucz.
Pozdrawiam, koleś git
-
Re: Powracające nieprawidłowe pliki
koleś git pisze:Musisz usunąć je ręcznie edytorem rejestru. Ale najpierw przejąć uprawnienia. Kliknij prawym przyciskiem myszy na klucz --> uprawnienia. Zaznacz swojego użytkownika, i zaznacz pole pełna kontrola. Potem usuń dany klucz.
Dziękuję "Koleś git" Tak zrobię. Jednakże dalej nie Wiem za co te pliki odpowiadają i skąd one się biorą. Nie chciałbym skopać systemu. Pozdrawiam Rysbar.
-
- Reklama