Witam.
Pisałem na forum na wakacjach, miałem duży problem- komputer zawieszał mi się i resetował. Na forum zdiagnozowano, że była to wina plików od sterownika karty graficznej. Odinstalowałem, ale później nie mogłem zainstalować. Zainstalowałem dopiero, gdy zmieniłem kartę graficzną. I do niedawna działało wszystko .. prawie wszystko. Otóż po pewnym czasie, miałem takie sytuacje - zamykam dajmy na to firefoxa, gg , chcę odpalić znowu i nic. Tylko okienko , że zakończ istniejący proces i firefox się nie odpalał. Doszło do tego, że prawie zawsze muszę alt+ctrl+delete -> procesy - > zakończ proces, żeby znów włączyć firefoxa...
Druga rzecz... Po takim włączeniu - nie działało mi yt. Nie było głosu i filmy zacianały się na 7 minucie.
I trzecia, najgorsza.... Od dwóch tygodni zaczęło się piekło z zawieszaniem. Zawieszanie, dodatkowo czasami robił się czarny ekran i bluescreeny.
Zrobiłem przwyracanie systemu i NA RAZIE jest dobrze - po przywracaniu dostałem taki oto komunikat - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Powracający problem
- lewy
Powracający problem
Co do firefoxa, włącz go poprzez menu start->w jego folderze jest tryb awaryjny. Jak tak się zamknie to znaczy, że jakiś dodatek go blokuje.
-
Powracający problem
dobra, temat do wywalenia. Okazało się, że dysk nawalił. Temat do zamknięcia.
-
- Reklama