Jako, ze jestem nowy na forum to na poczatek sie przedstawie na imie mam Maciek i mam taki problem :
Kiedys pare miesiecy temu popsula mi sie plyta glowna, wiec wymienilem na nowa :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pare dni temu tym razem "wysiadla" mi karta graficzna ( mialem Radeona 1100 bodajze z tym starym wysjciem AGP ??? ) i zamontowalem sobie inna ( nie jest ona nowa, ale dostalem kiedys od kolegi to zamontowalem sobie ) :
I teraz mam taki problem gdyz jak uruchamiam gre ( lineage 2 ) to pojawia mi sie taki komunikat :
I moje pytania sa nastepujace:
-1- czy i w jaki sposob mozna to zlikwidowac ( mam na mysli ten komunikat )
-2- czy to wina nowej karty graficznej ( poprzednia byla wkladana w inny slot ten starszy AGP ??? - ta jest juz wkladana w inny ten nowszy PCI ??? )
-3- czy moge zainstalowac sobie inna nowsza i lepsza karte na mojej plycie
-4- czy moja plyta jest przystosowana do kazdej karty graficznej, czy musza byc jakies konkretne
-5- prosil bym o podanie jaka karta bylaby najlepsza w moim przypadku ( nie ma byc jakas extremalnie droga, ale taka ktora by ogarniala spokojnie ) - typ/rodzaj/nazwa
To chyba z grubsza tyle, jezeli bedziecie chcieli jakis dodatkowych informacji to piszcie, a postaram sie pomoc

POZDRAWIAM i dziekuje z gory !!!