Problem Aktualizacja Windows 8.1 - utrata danych

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
FRYTKI

Użytkownik

Post28 paź 2013, 13:41

Witam,
Miałem zainstalowany Windows 8 i zaktualizowałem go do wersji 8.1. Zaznaczam że oba te systemy nie są oryginalne, a aktualizacja nie odbyła się przez MarketPlace. Po instalacji system poprosił o utworzenie konta użytkownika. Po zalogowaniu się, okazało się że jest to nowe konto bez dostępu do plików z konta wcześniejszego - pliki nie zostały usunięte, a miejsce na dysku jest nadal zapełnione. Panel sterowania nie pokazuje żadnych zainstalowanych programów/sterowników, a wszystko działa bez zarzutu. Dlatego chcę zapytać, czy da się uzyskać dostęp do plików które były dostępne przed zainstalowaniem W 8.1, albo cofnąć instalację i odzyskać dane. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post28 paź 2013, 14:23

FRYTKI pisze:Zaznaczam że oba te systemy nie są oryginalne, a aktualizacja nie odbyła się przez MarketPlace.

I to jest problem . Jak będą oryginalne pewnie nie będzie problemu .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Post28 paź 2013, 14:31

Zaznaczam że oba te systemy nie są oryginalne

Zainstaluj oryginalne i nie będzie problemów.
Regulamin forum oraz serwisu hotfix.pl
3. Wszelkie przejawy łamania praw autorskich i majątkowych są surowo zabronione. W szczególności dotyczy to piractwa komputerowego.

Zamykam,
XMan.
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

• Reklama

Wróć do „Problemy”