Problem Launch Game Dynasty Warriors Online!!!

Wszelkie problemy komputerowe, których nie można jednoznacznie sklasyfikować do wybranego działu
Dudus2345

Użytkownik

Post01 kwie 2011, 23:20

Witam serdecznie.Wszystko było fajnie po ściągnięciu gry(instalacja). Myślałem ,że wszystko jest dobrze zrobione a tu mi przy kliknięciu Launch Game wyskakuje błąd który nie wiem co oznacza.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pisze tam abym odinstalował grę, jak będzie się ten błąd powtarzał. Ponieważ próbowałem do skutku zrobiłem reinstala. Wszystko źle jak wcześniej. Próbowałem na każdym dysku instalować i nic. Jest to angielska gra (Anglia należy do Europy) więc nie powinno być żadnej proxy. Uruchamiałem jako administrator i nic nie pomogło. Szukałem problemów tego typu na forum ale znalazłem tylko te które ni były mi potrzebne.Jeżeli ktoś wie jak zaradzić na ten błąd proszę o odpowiedź. Dziękuje wszystkim którzy udzielają się w wątku. :)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2011, 11:31

Witam
Nie znam się na tej grze i nawet szczerze w ogóle jej nie znam, ale doświadczenie przy problemach z aktualizacją mogą mi sugerować pytanie: Czy mianowicie gra jest legalna, bo wiadomo pirata nie uaktualnisz.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Dudus2345

Użytkownik

Post02 kwie 2011, 12:52

Gra została pobrana z oryginalnej strony internetowej tej gry.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pobrałem grę w nocy. Gra jest bezpłatna więc nie powinno być problemów z legalem czy nielegalem.
Jeżeli ktoś wie jak ten problem odwikłać niech napisze w temacie. Dziękuje i pozdrawiam. :)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post09 kwie 2011, 23:22

A nie idzie ściągnąć updateów ze strony jej producenta? Przy okazji wyłącz ochronę AV i firewalla po czym ponownie sprawdź.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Problemy”