Problem po aktualizacji PDF-X Change Viewer.
- stukot
Na moim stacjonarnym kompie zaktualizowałam PDF-X Change Viewer - używam go jako pluginu do przeglądarek. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale w czasie instalacji tego softu nie odhaczyłam OCR (czy jakoś tak). I teraz mój komputer się nie uruchamia. Ściślej mówiąc ekran nagle robi się czarny i monitor nie reaguje- czasem pojawia się informacja, że format nie jest obsługiwany... Narzędzie do naprawy systemu nie może nic naprawić... Bo jest czarny ekran. Aha, były też ciągłe sygnały z biosu... Jak naprawić mój komputer? 

Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Tryb awaryjny i przywracanie systemu?
- stukot
Więc tak, tryb awaryjny i przywracanie systemu nie były dostępne, bo monitor padał...
Jednak olśniło mnie i zamieniłam monitory.
Komp dał się uruchomić i odinstalowałam PDF-X Change Viewer. Potem znów zamieniłam monitory i mój komp się włączył.
Potem oczywiście znów zainstalowałam PDF-X Change Viewer, tym razem bez OCR i mój monitor LG Flatron M2280DF znów padał. Pomogła dopiero dezinstalacja tego softu.
Trochę to dziwne, że z powodu jednego programu monitor padał...
Jednak olśniło mnie i zamieniłam monitory.
Komp dał się uruchomić i odinstalowałam PDF-X Change Viewer. Potem znów zamieniłam monitory i mój komp się włączył.
Potem oczywiście znów zainstalowałam PDF-X Change Viewer, tym razem bez OCR i mój monitor LG Flatron M2280DF znów padał. Pomogła dopiero dezinstalacja tego softu.

Trochę to dziwne, że z powodu jednego programu monitor padał...
Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama