Jakiś czas temu, na kompie z systemem XP miałam Fresh Download, ale go odinstalowałam, bo co jakiś czas wymagał wpisania danych rejestracyjnych- ten program wymaga darmowej rejestracji- a ja je zgubiłam. Zainstalowałam sobie inny program do ściągania plików i on nie zawsze je ściąga. Czasem, jak przy jego użyciu chcę pobrać jakiś plik, to pojawia się napis: Fresh Download could not take over the download. Click "Back" button to return to normal mode. A tego programu na pewno już nie mam w kompie. :/ Na samym początku w ogóle to pojawiało się za każdym razem, a teraz pojawia się to od czasu do czasu. Po usunięciu Fresh Download ponownie uruchomiłam komputer, posprzątałam też w rejestrze. Jak się pozbyć tego programu? On jest nawet kompatybilny z Qt Web Browser, mimo że zainstalowałam ją po tym, jak odinstalowałam Fresh Download. Czasem jak chcę coś ściągnąć, to muszę użyć k-meleona, a wolałabym do tego celu używać Firefoxa i mojego akceleratora pobierania plików. Jak się całkiem pozbyć Fresh Download?