Witam dzisiaj postanowilem odpalic laptopa. Podczas uruchamiania laptopa wgl. nie wlancza mi sie ekran . Filmik dotyczący mojego problemu;]
glos taki jakis;/ :http://www.youtube.com/watch?v=Jm30lHZ94UM&feature=youtu.be
Problem podczas uruchamiania laptopa
- lewy
Witam Ciebie serdecznie. Na pewno Windows chodzi to słychać. Coś jest nie tak z monitorem jedynie i aż 
Co do tych F7 to naciskasz z klawiszem Fn jednocześnie?
Druga rzecz, idź do ciemnego pomieszczenia z tym laptoptem i zobacz pod dużym kontem z bliska czy nie widać bardzo mocno przyciemnionego obrazu.
Kolejna rzecz to zobacz klawisze rozjaśniania, czyli Fn i np słoneczko.
To są najprostsze czynności, inne to już ingerencja w laptop. Podaj proszę informacje co to za laptop czyli marka i model. Pozwoli to może poszukać dodatkowych informacji, w tym tzw service manuala.

Co do tych F7 to naciskasz z klawiszem Fn jednocześnie?
Druga rzecz, idź do ciemnego pomieszczenia z tym laptoptem i zobacz pod dużym kontem z bliska czy nie widać bardzo mocno przyciemnionego obrazu.
Kolejna rzecz to zobacz klawisze rozjaśniania, czyli Fn i np słoneczko.
To są najprostsze czynności, inne to już ingerencja w laptop. Podaj proszę informacje co to za laptop czyli marka i model. Pozwoli to może poszukać dodatkowych informacji, w tym tzw service manuala.
-
Probowalem z FN i nic;/ pojawil sie nowy problem za kazdym razem kiedy odpalam lapka zwiesza mi sie ta muzyka ktora zawsze wlancza sie gdy logujemy sie na uzytkownika.
Firma:Hyrican
Model:M76SU (chyba)
Firma:Hyrican
Model:M76SU (chyba)
- lewy
No to możemy mieć mega problem. A w zasadzie więcej niż problem. Obawiam się uszkodzenia sprzętowego laptopa. To ten sprzęt? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Nie podłączaj go na razie za często. Odłącz od prądu, wyciągnij w nim baterię. Poczekaj chwilę i podłącz na samym zasilaczu bez baterii. Czy rusza i jak rusza? Przyjrzyj się od spodu temu laptopowi w poszukiwaniu niewielkiej dziurki jak w CDROM do awaryjnego otwierania. Zazwyczaj jest niewielka, tak że tylko spinasz wejdzie. Powinna być jakoś oznaczona, np słowem RESET lub np dwoma strzałeczkami w jej kierunku. Jeśli takie coś jest to pewnie Masz dodatkowy przycisk resetu komputera. Ja tak miałem w ASUSie. Dzięki niemu jak się nacisnęło można było zresetować komputer.
Nie podłączaj go na razie za często. Odłącz od prądu, wyciągnij w nim baterię. Poczekaj chwilę i podłącz na samym zasilaczu bez baterii. Czy rusza i jak rusza? Przyjrzyj się od spodu temu laptopowi w poszukiwaniu niewielkiej dziurki jak w CDROM do awaryjnego otwierania. Zazwyczaj jest niewielka, tak że tylko spinasz wejdzie. Powinna być jakoś oznaczona, np słowem RESET lub np dwoma strzałeczkami w jej kierunku. Jeśli takie coś jest to pewnie Masz dodatkowy przycisk resetu komputera. Ja tak miałem w ASUSie. Dzięki niemu jak się nacisnęło można było zresetować komputer.
-
wgl. nie wiem czy to ten sprzet male zdj.;/ powiem tak laptop a w zasadzie bateria nie dziala wgl. ale jest podlaczona nie wiem zobaczxe odczepie baterie i na samym zasilaczu
-
- Reklama