Witam, wpisując nazwę przedmiotu na allegro.pl do wyszukiwania nie ma pokazanych miniaturek zdjęć tylko zamiast tego jest taki "szary aparat" na białym tle czyli jakby zdjęcia brakowało, ponadto kiedy już klikam na daną aukcję to najczęściej mnie wywala i pojawia się komunikat "połączenie zostało zrestartowane" (inne strony działają poprawnie). Problem nie występuje na PC tylko na laptopie połączonym Wi-fi ale tak jak pisałem ten problem występuje tylko na allegro.pl
Edit: Problem występuje na wszystkich zainstalowanych przeglądarkach czyli chrome, firefox i explorer
Problem z allegro.pl-nie wczytują się miniaturki zdjęć
-
Ostatnio zmieniony 25 lut 2014, 16:17 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu tematu
Powód: korekta tytułu tematu
- XMan
Zainstalowany najnowszy Flash Player oraz najnowsza Java ?
Komputer czyszczony chociaż CCleanerem ?
CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Komputer czyszczony chociaż CCleanerem ?
CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Użyłem CCleaner i mam flash player i jave. Ale mam wersję chyba x32 tego flash playera a mam windows 8 x64 ale kiedy instalowałem tego flasha x64 to wyskakiwał mi błąd chociaż wcześniej odinstalowałem wcześniejszą wersję.
Ah....w trakcie pisania tego posta zauważyłem że po jakimś czasie ładują się te zdjęcia i nawet się pokazują jednak po 2 sekundach znowu wywala i pokazuje się komunikat "połączenie zostało zrestartowane" Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników identyczny jak ten
Edit: zdjęcia pojawiły się po ok 10 sekundach na mozilli po czym wywala, natomiast na chrome nie wywala jednak nie ma tych zdjęć.
Ah....w trakcie pisania tego posta zauważyłem że po jakimś czasie ładują się te zdjęcia i nawet się pokazują jednak po 2 sekundach znowu wywala i pokazuje się komunikat "połączenie zostało zrestartowane" Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników identyczny jak ten
Edit: zdjęcia pojawiły się po ok 10 sekundach na mozilli po czym wywala, natomiast na chrome nie wywala jednak nie ma tych zdjęć.
- XMan
-
Nic to nie dało :/
Zapomniałem napisać że nie działa też strona kurnik.pl kiedy wybieram grę np szachy potem "szachy start" to powinno wyskoczyć nowe okno/zakładka z dostępnymi "stołami czy pokojami" a jednak jest tak że pokazuję się te nowe okno i jest białe tło lub czasami napis "łączenie...." i nic :/. Ja zazwyczaj nie korzystam z tego laptopa tylko mój ojciec, allegro i kurnik to najczęściej używane przez niego strony? Może coś źle kliknął i coś się przestawiło? Odinstalowałem chrome i mozille ale dalej nic :/.
Zapomniałem napisać że nie działa też strona kurnik.pl kiedy wybieram grę np szachy potem "szachy start" to powinno wyskoczyć nowe okno/zakładka z dostępnymi "stołami czy pokojami" a jednak jest tak że pokazuję się te nowe okno i jest białe tło lub czasami napis "łączenie...." i nic :/. Ja zazwyczaj nie korzystam z tego laptopa tylko mój ojciec, allegro i kurnik to najczęściej używane przez niego strony? Może coś źle kliknął i coś się przestawiło? Odinstalowałem chrome i mozille ale dalej nic :/.
- XMan
Jakie masz zabezpieczenie komputera tzn. antywirusa, firewalla itd. itp ?
Jakie masz zainstalowane dodatki/wtyczki/rozszerzenia do przeglądarek ?
Sprawdzałeś czy jakiś program nie blokuje wyświetlania miniatur, sprawdzałeś w opcjach komputera
czy wszystko jest OK ?
Wrzuć screeny z Dodaj lub usuń programy (wszystko).
Jakie masz zainstalowane dodatki/wtyczki/rozszerzenia do przeglądarek ?
Sprawdzałeś czy jakiś program nie blokuje wyświetlania miniatur, sprawdzałeś w opcjach komputera
czy wszystko jest OK ?
Wrzuć screeny z Dodaj lub usuń programy (wszystko).
-
- Reklama