Witam, mój problem dotyczy instalacji Windowsa XP a mianowicie ustawień w Biosie. Mam Award Bios Setup Utility, pierwszy raz mam do czynienia z tym biosem,gdy ustawiam bootowanie tak jak powinno być, restartuje komputer i wyskakuje czarne tło z napisem "naciśnij dowolny klawisz aby spowodować rozruch płyty " czy coś w tym stylu, a nad tym komunikatem pisze także "Atapi Cd-Rom no emulation" . Nawet jeśli kliknę dowolny przycisk, załadują się sterowniki, wkrótce wyskakują napisy na niebieskim tle "Instalator nie znalazł żadnych stacji dysków twardych zainstalowanych w tym komputerze itd..."
Szukałem długo, lecz uzyskałem bardzo mało informacji jak skonfigurować ten bios aby zainstalować Windowsa, więc sam postanowiłem założyć taki temat.
Mam nadzieję że ktoś mi pomoże rozwiązać ten problem gdyż już ponad miesiąc szukam rozwiązania.
Jestem w stałym kontakcie na gg :
****** lub na tym forum, prosiłbym bardzo o szybką i dobrą odpowiedź gdyż naprawdę bardzo długo już nad tym siedzę

Pozdrawiam
Numer GG usuwam, od umieszczania tego typu danych jest odpowiednie miejsce w profilu, poza tym pomagajmy sobie na forum /
rokko