Problem z backspace, przestaje działać
-
Witam. Mam problem z klawiszem basckspace. Mianowicie przestaje on działac po kilku minutach od wlaczenia komputera. Dzieje sie tak od wczoraj. Nagle przestał działać. Myslałem, ze może kolawiatura uległa uszkodzeniu, ale dzisiaj rano po wlączeniu kompa sprawdziłem i działał, ale jak po kilku minutach przyszedłem to znowu nie działał. Wie ktoś czym to może być spowodowane i miał ktos kiedyś podobnie??? Z góry dzięki za odpowiedzi.
- XMan
PROBLEM z BACKSPACE
Dzieje sie tak od wczoraj
Sprawdzałeś przywracanie systemu z ostatnią datą kiedy było OK ?
Czyściłeś klawiaturę ?
To jest laptop (jaki) czy komputer stacjonarny ?
- greh
- Kontaktowanie:
PROBLEM z BACKSPACE
Klawiatura nie została zalana? Wiem, że brzmi to niedorzecznie, ale ciecz nie musiała się rozlać akurat tak, żeby całość przestała działać.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
-
PROBLEM z BACKSPACE
Sory wielkie, że tak długo nie odpowiadałem, ale następnego dnia podłaczyłem pod inny komputer i także nie działał ten klawisz i zapomniałem o tym temacie, klawiatura nie została zalana a czyszczona tzn. rozkręcana też nigdy nie była. W sumie ma juz ponad 5 lat więc może po prostu to przypadek i miał prawo wysiąść po takim czasie jakis klawisz. W sumie wo0olałbym jej nie rozkręcać, gdyż jeszcze przez to inne klawisze przestaną działać a w sumie ściagne chyba program, który umożliwi mi zamiane backspace z innym klawiszem obok np. home i jeszcze troche poużywam jej, a tak poza tym to po mału myslę o wymianie na porządną klawiaturę mechaniczną.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
PROBLEM z BACKSPACE
Raczej uszkodzenie mechaniczne. Można reinstalować klawiaturę poprzez menedżer urządzeń i zobaczyć czy coś to da ale raczej to będzie uszkodzenie. Jest jeszcze jednak opcja to dostanie się do środka i wyczyszczenie styków, czasami po prostu są zawilgocone i zatłuszczone.
-
PROBLEM z BACKSPACE
Szczerze powiem, że wole nie ryzykować rozbieraniem jej. A jak znałbys jakiś dobry , łatwy w obsludze program do zamiany klawiszy tzn. backspace przyporzadkowałbym pod home to był bym wdzięczny .
- XMan
-
Wielkie dzięki Xman, bardzo mi pomogłeś. 

-
- Reklama