Bardzo uprzejmie proszę o pomoc.
Mój sprzęt to
Toshiba satellite A660-13Q z sys. Microsoft Windows 7 Home premium x64-based PC obecnie mam wersje 6.1.7601 service pack 1 kopilacja 7601, procesor Inter core TM i5 CPu M430 2.27 GHz, 2267 MHz, rdzenie :2 ... jeśli będzie potrzebny dokładniejszy opis sprzetu to doślę.
Mój problem polega na tym, iż straciłem system operacyjny, który miałem na dysku twardym (OA) i oczywiście nie zrobiłem kopii zapasowej. Udało mi się zdobyć system z chomika, również windows 7 home premium 64 bity oraz go zainstalować. Wszystkie sterowniki zainstalowałem z oficjalnej strony toshiby wg właściwego modelu. Podałem oczywiście w rejestracji swój klucz licencyjny, dostałem informacje iż rejestracja przebiegła pomyślnie, następnie po 1-2 tyg. dostałem info że muszę zarejestrować system TELEFONICZNIE, co też uczyniłem. Wszystko przebiegło tak jak powinno, jednakże 3-4 tygodnie po zainstalowaniu tego oprogramowana zaczęły się pojawiać bluescreeny. Najpierw co 4-7 dni.. później regularniej co 3 dni.. później była przerwa w grudniu oraz znów się zaczęły pojawiać w styczniu. Generalnie są one podobne do siebie, otworzyłem je w programie i obejrzałem, jednakże kompletnie na nich się nie znam, oraz ze względu na dużą ich ilość wydaje mi się że lepiej jak po prostu je spakowałem i przesłałem tutaj. Dodam również że 2-3 tyg. temu wyłączyłem opcje ściągania aktualizacji dla windowsa, korzystam z avasta jako programu antywirusowego freeware.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
uprzejmie proszę o pomoc i serdecznie pozdrawiam
K.Monka
problem z bluescrenami w sys. win 7 po przeinstalowaniu
-
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
problem z bluescrenami w sys. win 7 po przeinstalowaniu
Przyczyn jest wiele z tych oczywistych to sterownik do karty graficznej nvidia, tak więc przeinstauj go na inną wersje, następnie sterownik do karty sieciowej, również go przeinstaluj i powiedz czy coś sie poprawiło 

Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
- Reklama