Problem z chrome
-
Problem z chrome
Cześć, od niedawna mam problem z google chrome, wszystko pięknie śmigało, aż tu nagle chce sobie obejrzeć strema na twitchu i nie mogę, pojawia się tylko szary znaczek twitcha i tyle, wszystkie obrazki,filmy na cinema-city.pl też się nie wczytują, w czym może tkwić problem ? Dodam, że na innych przeglądarkach wszystko ładnie śmiga.
- greh
- Kontaktowanie:
Problem z chrome
Wyczyść dane tymczasowe, a w ostateczności przeinstaluj przeglądarkę.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.
- XMan
Problem z chrome
jw
Możesz użyć CCleanera ale odznacz Historię.
Temat:
oprogramowanie/po-uzyciu-ccleanera-zmieniaja-sie-ustawienia-w-google-chrome-t28716.html?hilit=google%20chrome
Możesz użyć CCleanera ale odznacz Historię.
Temat:
oprogramowanie/po-uzyciu-ccleanera-zmieniaja-sie-ustawienia-w-google-chrome-t28716.html?hilit=google%20chrome
-
Problem z chrome
Niestety nawet po usunięciu wszystkich plików chroma i przeinstalowaniu przeglądarki nadal występuje ten problem...
-- 21 mar 2014, 21:32 --
Do tego doszło jakby restartowanie się filmików. Czasem na yt przy starcie filmu poleci 4 sekundy i cofa do początku samoczynnie, potem jest już ok
-- 21 mar 2014, 21:32 --
Do tego doszło jakby restartowanie się filmików. Czasem na yt przy starcie filmu poleci 4 sekundy i cofa do początku samoczynnie, potem jest już ok
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z chrome
Czy Masz w przeglądarce jakieś dodatki? Wyłącz wszystko co zbędne.
-
Problem z chrome
Jedyne rozszerzenie to adblock, który wcześniej nie sprawiał mi problemów, teraz na dodatek przeglądarka raz na jakiś czas sama z siebie sie wyłącza...
-
Problem z chrome
Usuń wszystkie dodatki w chrome, i zobacz czy problem nadal istnieje. Ja również miałem problemy z adblockiem ale tylko na firefox'ie. Albo zainstaluj przeglądarkę od nowa:)
-
Problem z chrome
Chyba tylko reinstall wchodzi w grę ale taki już robiłem i nic to nie dało, co do tych obrazków to być może jakaś wtyczka uległa awarii, z którą może być problem ?
-- 28 mar 2014, 23:54 --
Sprawa obrazków rozwiązana, zamiast adobe readera włączony był chrome pdf viever
, niestety pojawił się kolejny mankament, czasem po prostu przeglądarka nie chce wczytać danej strony , po odświeżeniu jest wszystko ok, jakby na ułamek sekundy odcinało dostęp do neta ale raczej to nie jest ten problem
-- 28 mar 2014, 23:54 --
Sprawa obrazków rozwiązana, zamiast adobe readera włączony był chrome pdf viever

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
Problem z chrome
Na 8.8.8.8, 8.8.4.4 chodzi elegancko , nie zacina się tylko ten problem z tym wczytywaniem stron już denerwuje, co jakiś czas ale jednak.. pamiętam że miałem kiedyś ten sam problem i samo ustąpiło po jakimś czasie, teraz chciałbym znaleźć przyczynę 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z chrome
Przy problemie zapuść program WinMTR na niewczytującą się stronę. To pokaże, gdzie dochodzi do problemu.
-
- Reklama