Mam problem z dodaniem nowej zakładki w chrome. Wcześniej jakoś to robiłem ale nie moge przypomnieć sobie w jaki sposób.
Dla jasności o co mi chodzi dodaję screena Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Chodzi mi o to żeby w miejsce zaznaczone czerwoną strzałką wstawić zakładkę do str.
Problem z dodaniem zakładek w przeglądarce google chrome
-
- manitu
Problem z dodaniem zakładek w przeglądarce google chrome
Po pierwsze, jaką w ogóle stronę chcesz dodać do zakładek ?
Robi się to tak: w Chrome klikasz ikonkę gwiazdki obok paska adresu i już masz ją w zakładkach.
Podobnie możesz ją stamtąd usuwać.
Natomiast chcąc tę stronę dodać do okna szybkiego uruchamiania, musisz wpisać lub wkleić adres tej strony do paska adresu w tym okienku.
Tylko, że strona szybkiego uruchamiania raczej nie służy do przechowywania zakładek, ale do błyskawicznego uruchamiania strony. Domyślnie i tak dodawane są tam najczęściej odwiedzane strony.
Zakładki znajdziesz w menu Ustawienia > Zakładki > Menedżer zakładek.
Robi się to tak: w Chrome klikasz ikonkę gwiazdki obok paska adresu i już masz ją w zakładkach.
Podobnie możesz ją stamtąd usuwać.
Natomiast chcąc tę stronę dodać do okna szybkiego uruchamiania, musisz wpisać lub wkleić adres tej strony do paska adresu w tym okienku.
Tylko, że strona szybkiego uruchamiania raczej nie służy do przechowywania zakładek, ale do błyskawicznego uruchamiania strony. Domyślnie i tak dodawane są tam najczęściej odwiedzane strony.
Zakładki znajdziesz w menu Ustawienia > Zakładki > Menedżer zakładek.
-
- Reklama