Witam.
Mam problem z moim komputerem, dokładnie gry, które powinny chodzić na najwyższych detalach, tną sie na średnich. Są to np NFS Undercover GTA4 Age of Empires III Wszystkie gry FIFA Call of Duty 4. Nie wiem dlaczego ale taki Crysis chodzi na wysokich bez przycinki, tak samo Call of Duty World at War, Wolfenstein, Assassin's Creed, Call of Juarez Więzy Krwi. A więc nie wiem dlaczego mój komputer tak działa. Nie ma wirusów, defragmentuje go co tydzień. Jego parametry:
procesor : Core 2 Quad 2.33 Q8200 3.5 gb RAM
karta grafiki : Ge Force 9600 GT 1024mb DDR3 256bit Gainward
płyta główna: Gigabyte EG43M-S2H DDR2 spisywałem z opakowywań, mogą być błędy, za bardzo się nie znam. Z góry dzięki.
Problem z działaniem gier komputerowych.
- seba86mu
Być może problem tkwi w sterownikach do karty graficznej.
Jaką obecnie wersję mas zainstalowaną ? Instalowałeś z płytki dołączonej do karty ?
Zainstaluj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i sprawdź czy się polepszyło.
Wcześniej jednak odinstaluj obecny sterownik karty graficznej poprzez Dodaj lub Usuń programy -> NVIDIA DISPLAY DRIVERS /usuń/
PS.
Z tego co wiem, GTA IV ma skłonności do przycinania nawet na lepszych konfiguracjach sprzętowych niż Twoja, więc z tymi maksymalnymi detalami nie przesadzałbym. Zmniejsz detale i sprawdź.
Jaką obecnie wersję mas zainstalowaną ? Instalowałeś z płytki dołączonej do karty ?
Zainstaluj Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników i sprawdź czy się polepszyło.
Wcześniej jednak odinstaluj obecny sterownik karty graficznej poprzez Dodaj lub Usuń programy -> NVIDIA DISPLAY DRIVERS /usuń/
PS.
Z tego co wiem, GTA IV ma skłonności do przycinania nawet na lepszych konfiguracjach sprzętowych niż Twoja, więc z tymi maksymalnymi detalami nie przesadzałbym. Zmniejsz detale i sprawdź.
-
Już sprawdzam 
-- 08 lut 2010, 19:27 --
Jesteś wielki!!! Zainstalowałem sterowniki i wszystko chodzi miód malina
Chociaż jesteś kibicem ManU a ja Chelsea, pomogłeś mi. Jeszcze raz wielkie dzięki
:D:D

-- 08 lut 2010, 19:27 --
Jesteś wielki!!! Zainstalowałem sterowniki i wszystko chodzi miód malina

-
- Reklama